Mineraalained immuunsuse tõstmiseks

Kolm olulist mineraalainet organismi immuunsuse tugevdamiseks.
Organismi mineraalne tasakaal – immuunkaitse üks väga olulisi lülisid. Tsink ja seleen osalevad organismi “immuunkilbi“ kujundamises ning aitavad leevendada sümptomeid ja vähendada tüsistuste riski haigestumise korral. Kaalium – rakusisese ainevahetuse asendamatu osaline. Antud makroelement toetab haigestumisel täiendavalt organismi tööd. Eriti oluline on ka see, et kaalium aitab toetada südame-veresoonkonna süsteemi tööd, mis peab taluma liigset koormust palaviku ja ainevahetuses toimuvate muutuste tõttu.

Toodete aktiivsed komponendid aitavad:
– tugevdada organismi kaitsejõudu,
– kergendada haiguse sümptomeid, vähendada võimalike tüsistuste riski ning lühendada haiguse kulgu,
– taastada organismi mineraalset tasakaalu.

Tsink – asendamatu mikroelement, mis toetab inimorganismis tähtsaimaid funktsioone. Tsink on antioksüdantse toimega, osaleb immuunsüsteemi reguleerimises ning kaitseb hingamisteede rakke põletiku korral. Tsingi puudus tekib sagedamini vanemaealistel isikutel ja naistel; selle tagajärjel muutub immuunsüsteem nõrgemaks, halveneb ka naha, juuste ja küünte seisund. Selle mikroelemendi puuduse täitmine toetab organismi kaitsejõude, vähendab vastuvõtlikkust hingamisteede ägedatele infektsioonidele ning kiirendab külmetus- ja viirushaigustest paranemisprotsessi.

Seleen

Kahe antioksüdandi – seleeni ja C-vitamiini – sünergiline kompleks. Seleen – mikroelement-antioksüdant, mis osaleb rakumembraanide kaitses vabade radikaalide negatiivse toime eest. Seleen ja C-vitamiin mängivad olulist rolli ka immuunsüsteemi tervise toetamises. Nad soodustavad peamiste immuunrakkude (lümfotsüütide, leukotsüütide, makrofaagide), samuti interferooni ja antikehade sünteesi, tugevdades seeläbi organismi kaitset ebasoodsate tegurite mõju eest. Seleen tõstab naha elastsust, parendades selle tõkkefunktsiooni ning kaitstes väliskeskkonnas asuvate patogeenide eest.

PentoKan

Sisaldab aktiivset kaaliumi – ühte peamisi elektrolüüte, mis reguleerib rakusisest ainevahetust ning toetab organismis vee ja soola (mineraalset) tasakaalu.
Kaaliumivaegus (hüpokaleemia) areneb tihti liigse higistamise tagajärjel, mis on iseloomulik kõrge palavikuga haigestumisele ja organismi üldise nõrkuse taustal pärast läbipõetud haigust. Hüpokaleemia avaldab mõju südame-veresoonkonna süsteemile, tõstes südame talitushäirete riski.
PentoKan erineb oma unikaalse koostise poolest, kuhu kuuluvad kaalium koos riboosiga ja C-vitamiin, mis tõstab märkimisväärselt olulise makroelemendi – kaaliumi – biokättesaadavust ning soodustab ka selle kontsentratsiooni hoidmist raku sees.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s