Immuunsuse tõstmise komplekt nr 2

Laiendatud komplekt, mis kaitseb ja tugevdab immuunsüsteemi. Koosneb neljast tootest, mille aktiivsed toimekomponendid aitavad:

– tõsta organismi vastupanuvõimet erinevatele infektsioonidele, – täita tugeva immuunsuse jaoks vajalike ainete puudust,

– kergendada külmetus- ja viirushaiguse sümptomeid, vähendada nendest võimalike tüsistuste tekkimise riski ning lühendada sümptomite kestusaega,

 – taastada soolestiku mikrofloorat

– organismi immuunsuskaitse üks väga tähtsaid lülisid.

Hõbe on antiseptiliste omadustega ning pärsib üle 350 erineva kahjuliku mikroorganismi paljunemist (sealhulgas ka stafülokokkide ja helikobakterite paljunemist). Selle välispidine kasutamine kiirendab vermete ja lõikehaavade paranemisprotsessi. Kolloidhõbe väljutatakse organismist kiiresti ning see ei tekita nahale pigmendilaike.
Toode, mis on valmistatud kolloidhõbeda baasil kontsentratsiooniga 10 μg /ml.

Küüslaugu ekstrakt – orgaaniliste hapete, viitamiinide, mineraalainete ja eeterlike õlide looduslik allikas. Sisaldab allitsiini fütontsiidi – väärtuslikku ainet, mis aktiveerib
immuunsüsteemi ja tõstab organismi vastupanuvõimet külmetus- ja viirushaigustele. Küüslaugu tarbimine stimuleerib immuunrakke (lümfotsüüte, makrofaage ja T-lümfotsüüte) ning suurendab mõningate immuunaktiivsete keemiliste ühendite – tsütokiinide ja interleukiinide – tootmist.

Küüslaugu fütontsiidid avaldavad hukatuslikku toimet põhilistele bakterite liikidele (stafülokokid ja streptokokid) ning on efektiivsed alumiste hingamisteede haiguste korral.
Toode sisaldab ka tsinkglükonaati, mis on organismi poolt kergesti omastatav ning ei ärrita soolestikku.

Tsink – asendamatu mikroelement, mis toetab organismis tähtsaimaid funktsioone.
Tsink on antioksüdantsete omadustega, osaleb immuunsüsteemi reguleerimises ning kaitseb hingamisteede rakke põletiku korral. Tsingi puudus tekib sagedamini vanemaealistel isikutel ja naistel; selle tagajärjel muutub immuunsüsteem nõrgemaks, halveneb ka naha, juuste ja küünte seisund. Selle mikroelemendi puuduse täitmine toetab organismi kaitsejõude, vähendab vastuvõtlikkust hingamisteede ägedatele infektsioonidele ning kiirendab külmetus- ja viirushaigustest paranemisprotsessi.

Chlorella – looduslik toode, mis põhineb mikrovetikas klorellal ja millel on ainulaadne bioloogiline koostis. Toode toimib antioksüdandina ja mürgituste vastaselt, suudab optimeerida immuunsüsteemi tegevust ja seedeprotsessi. Chlorella sisaldab erilist purustatud rakukestaga klorellat. See eelis võimaldab tagada vetikas sisalduvate toitainete täieliku omastamise.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s