Turbo Energia – puhas keha toitva Superpesumasinaga

Coral Detox Pluss pakk
Pakina ostes 10% kõik odavam
Kuu ajaga saad keha mahedalt puhtaks ja toidetuks.
Energia on kõrge.
Aju töötab, ja seedimine.

Koralliliiv kuuks ajaks
H-500
Assimilaator
Letsitiin
AlfaAlfa
PentoKan 2 tk

Klõpsa toote nimele, avaneb toote kirjeldus.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

41 kommentaari “Turbo Energia – puhas keha toitva Superpesumasinaga

  1. […] Aga kui. Kui on siiski maksaga või neerudega jama majas. Siis peske ikka kohe sõna otseses mõttes organism läbi. Kohe seebiga peske. Ei, mitte selle mittesöödava seebiga. Meil on söödav seep. Letsitiin. H-500 ja Assimilaator panevad selle seebi ja vee käima. Korallivesi ka selles pesumasinas. Ühesõnaga üks mõnus kompott, mis mahedalt ja mõnusalt ja mitte eriti intensiivselt, peseb su organismi tasapisi läbi. Ja maksale-neerudele meeldib see ka. Eriti meeldib neile veel siis, kui lisad juurde näpuga Lutserni ja Ginko bilobat veel toetuseks. No see on suisa magustoit 🙂Turbopesumasin […]

    Meeldib

  2. […] Ja võtke kõike, mis teil kodus on. Koralliliiva kuivalt sisse, sooja vett peale, üldse palju juua, korallivett just, see elus vesi, imendub kehasse, tavaline vesi ei imendu. Kui kuivalt koralliliiva sisse, siis keha saab korraga palju energiat andvaid mineraale, keha stress läheb maha, H-500-ga ka seesama toime, ja Aktiviin ja AquaOx või Mikrohüdriin ja Mikrohüdriin Pluss.Ja korallivesi-koralliliiv teeb keha kohe võimsalt aluseliseks, aluselises kehas haigused ei arene. Ja ärge sööge keedetud-praetud toitu, sööge toorest, või ärge sööge üldse, ainult kapslid. Supertoit Spiruliina, Klorella, energiajoogipulber Synergizer. Tellige superpesumasinh […]

    Meeldib

  3. […] Loe siit kolesterooli ja vastava toitumise kohtaKolesterooli peletamiseks, isu peletamiseks, aju kasvuks, rahuks, on jubehea Nutripakk. (Letsitiin, Omega, Bio Kurunga, Spiruliina, Koralliliiv, Lutsern) Klubis ja Tallinna e-poesTurbopesumasin ehk Coral Detox Plus pakkPesumasin annab energiat, ja puhastab ka keha, selles H-500 sees, koralliliiv kuuks ajaks, seedimist paremaks tegev Assimilaator, ja ajule-maksale Letsitiin. Turbopesumasin […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s