Fükoteen – näen selgelt sind ja nahk särab seljas

Fükoteen nanoklastritega – see on Spirulina ja Dunaliella salina vetikatest eraldatud bioloogiliselt aktiivsete ainete kompleks. Sisaldab β-karotiini ning 16 karotinoidi ja mikroelementi, mis toimivad üheskoos ning täidavad organismis erinevaid toitumisega seotud funktsioone. Fükoteeni, nanoklastrite ja E-vitamiini kombinatsioon on võimas vabu radikaale neutraliseeriv antioksüdantne kompleks.

Karotinoidid – need on elavate kõrgemate taimede, seente ja bakterite poolt sünteesitud kollast, oranži või punast värvi pigmendid. Karotinoidid on antioksüdandid, nanoklastrite juuresolek aga tugevdab nende taastusvõimet ja kasulikke omadusi. karotinoidid muutuvad organismis A-vitamiiniks.

Lükopeen – see on tugevate kaitseomadustega tähtsaim karotinoid. See komponent takistab aktiivselt südame-veresoonkonna haiguste, eesnäärme ja seedeelundkonna vähi teket. Antioksüdandina kaitseb lükopeen vabade radikaalide kahjuliku toime eest. Fükoteen nanoklastritega soodustab:

• tervise üldseisundi paranemist
• toitainete efektiivsemat omastamist
• vananemisprotsesside aeglustumist
• vabade radikaalide kahjulikust toimest põhjustatud häirete kõrvaldamist, vältides paljude krooniliste haiguste teket
• soodustab nägemise taastumist
Fükoteen on ka antibakteriaalse toimega.

Koostis – ühe annuse (1 kapslit) sisaldus

A-vitamiin (β-karotiin) 7240 RÜ
E-vitamiin (tokoferüülatsetaat) 43 RÜ
seleen 3 μg
nanoklastrid (kaaliumtsitraat, kaaliumkarbonaat, ränidioksiid, puhastatud ioniseeritud vesi, magneesiumsulfaat, saflooriõli ja/või päevalilleõli)
fükoteenkompleks (karotinoidide ja tokoferoolide segu),
astaksantiini
Spirulina
Dunaliella salina ekstraktid
seleenaminoaat
magneesiumstearaat

Kasutamine

Alustada 1 kapslist päevas söögi ajal, suurendades järk-järgult annust 4 kapslini päevas
Vastunäidustusi ei ole ilmnenud

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Vaata siit, millest soovitan alustada

12286156_1071753576197529_775686955_n

6 kommentaari “Fükoteen – näen selgelt sind ja nahk särab seljas

  1. […] Ikka nagu teate ja kasutate, Kolloidhõbedat pritsite silma igal hommikul korra. Puhastab silma bakteritest ja seentest ja jääkainetest. Ja nägemine on juba nelja päevaga terav tagasi.Hästi aitab korda saada ka keha jootmine, kuna silm koosneb 95% veest.HydraMax pakk aitab kehal vett omastada.Silma kiiresti töökorda saamiseksPõhilineAktiviin – 7. augustini soodushinnagaTauriin – 7. augustini soodushinnagaVisi-PrimeKolloidhõbeLisaksLetsitiinKorallivesiFükoteen […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s