Meie kehaparasiitidel võib olla ka vitamiinipuudus

! Parasiidid söövad toitaineid- just neid, mida on minu enda kehal vaja, vitamiine ja mikroelemente, milleta organism ei saa normaalselt toimida.

! Parasiidid on maal elanud palju kauem kui inimene ja nad on ka inimesest paremini kohandunud. Nad on väga kavalad, vastupidavad ja nad on väga paljude seletamatute hädade põhjustajateks, suutes seejuures mõjutada meie alateadvust, uskumatu aga tõsi.

! Nad ummistavad kõik organid oma toksiliste väljaheidetega ja surnud laipadega, vastik! Parasiitide elutsükkel on 21-24 päeva.

…Mina teen parasiidi kuuri- seda vähemalt 2-3 korda aastas! Oma lemmikloomadele teeme ja teame, et see on hädavajalik, keegi ei kahtle selles..

maxresdefault

Marge Eenpuu:

Kui ma arvasin algul, et no minul küll neid pole siis peale esimest kuuri sain aru, et jah, olid ikka küll! Kadusid ära kõik imelikud isud, osadel isudel olid ka kindlad kellaajad,nt 19,30 kitsejuustu võileib, peale kuuri ei kulutanud ma enam kapi uksi otsides seda miskit.
Tänapäeval on tõenäosus nakatuda parasiitidega 90%. 1/3 arenenud maade inimestest põeb helmintoosi (saastatust ussnugilistest); 95%-l täiskasvanud elanikkonnast on 1-5 liiki parasiite (üldse on neid üle 600 liigi), kusjuures mitte ainult jämesooles, vaid kõikjal: lihastes, veres, liigestes, kopsudes, maksas, nahas, silmades, ajus. Suurim neist — kuni 12 m pikkune paeluss — võib elada meis kuni 25-aastaseks.

Parasiitide elusalt välja ajamise kuur täiskasvanutele

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

31485085_1804939819568202_2954066613289196760_n

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s