Minu inimene, naine jäi Kolo-Vadasse kinni

Tegelikult ka…
Nii hea on Kolo-Vadas olla. Kolo-Vada tegemise ajal on nii hea olla. Tegi ühe Kolo-Vada ära, ja kohe järgi teise ka. Varem on mul ka inimesi, st naisi olnud Kolo-Vadas sees, aga ilma savietapita on nad teinud. Et kogu aeg on nii hea enesetunne, miks mitte seda kogu aeg teha.
Ja kuuajast programmi “Terve soolestik” soovitan ka teha 2 aastat järjest.

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Allalaaditud fail (6)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s