Hambapulber – Kaire: Hambad ei ole enam nii tundlikud kui varem

Kaire:

Hei! Ma ei ole seda tüüpi inimene, kes kindlalt usub iga toote tagasisidet, et ma olen seda meelt, et “oma silm on kuningas”. Ja pean ausalt tunnistama, et need tagasisided, mis ma olen nende tootete kohta lugenud, on õiged😊 olen seda hambapulbert nüüd mõned korrad kasutanud ja pean tunnistama, et see tõesti toimib ja mõjub. Hammaste toon on läinud heledamaks, kui ta oli ennem ja igemed ei ole enam nii tundlikud kui varem. Et aitäh, et olete neid tooteid reklaaminud, sest vastasel juhul poleks see info minuni jõudnud. 😊

Veel tagasisidet Hambapulbri kohta

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Allalaaditud fail (20).png

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s