Laps on kassisuurune. Muidu täitsa inimese moodi. Ema on elulõpuni sünnitusjärgses depressioonis

Allalaaditud fail (11)

Lastele ongi vitamiinid ja parasiidikuurid 4x aastas 🙂 Korallivee joomine, seda hea kerge juua, kassid ka valivad alati just korallivee, see hakkab kohe alates suu limanahkadest imenduma. Lapsed veel nii tundlikud, saavad kohe aru, et see on hea 🙂

Ja lastele mõjub ka hästi kui ema oma sünnitusjärgsest depressioonist lahti saab 🙂 Kehale toitaineid juurde ja keha ära puhastada ka, soolestiku töö jälle korralikult korda saada, siis aju töötab jälle hästi. Aju oleneb soolestiku seisukorrast. Miks inimesed on nii närvilised või kurvad või vihased. Keha mürke täis ja jääkaineid ja toitainetepuudus. Alati alustada oma keha kordategemisest ja siis lähebki närvisüsteeem korda. Enne ma ei teadnud seda. Nüüd korallis käis mul kolm aastat tagasi see klõps, sain aru, et minu inimeste õnnelikuks muutmine ei olenegi psühholoogiast, vaid hoopis keha tuleb jonksu saada, ja voilaa! 😀
Nüüd tegelen enamasti sellega et inimestele see kuidagi kohale jõuaks, et ikka keha on vaja korda saada. 🙂

Panin enda blogis otsingusse “laps” 🙂
https://koralliklubikogemused.com/?s=laps

Keha koosneb 70-90% veest. Mitte kohvist, supist jne. Toortoit-toortoit. Toortoit on ka elus vesi nagu korallivesigi, surnud vett keha ei omasta. Elus vesi on samasugune nagu keha ise, mahub rakkudesse sisse. Inimesed ei taha vett juua, sest tunnevadki et seda raske seedida. Loksub seal kõhus ja läheb sama targalt välja tagasi.
Kraanivesi on alati parem kui pudelivesi. Pudelis konservina seisnud vesi on kõige surnum, ja veel plastikus seisnud, ja mis imenipiga küll teda nii ilus seal hoitakse… 🙂

Sellest artikkel, kuidas ei pressi arbuusi apelsini sisse 🙂
https://koralliklubikogemused.com/2015/08/31/ei-pressi-arbuusi-apelsini-sisse-korallivesi/

Depressiooniprogrammid
https://koralliklubikogemused.com/?s=depres

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s