Raivo 3-kuuline soolepuhastuskava

28058697_1183937131731370_7664834162241410243_n

Raivo Orgusaar
Smart Life – Arukas Elu

Minu neljas soolepuhastuskava, millele eelnes 3 kuu pikkune parasiidi ja keha mürkidest puhastamise kuur. Kolmel eelneval puhastusel vabanesin soolt ummistavast gluteenikilest ja seepärast loobusin ka täielikult teraviljade🌾 ja muude keha ummiatavate mürgiküllaste söökide 🍗🧀🍞🍕🌭🌮🍿🍪🍧🎂🍰🍬🍳tarbimisest.

Meie soolestik on tervise üks tähtsaimaid elundeid ja just soolestiku puhtusest oleneb ka suures osas kogu muu elundkonna talitluse puhtus ja tõhusus, kogu Inimese tervis ning eluvõime. Seepärast soovitan igalühel vähemalt kord poole aasta jooksul (kolmemiinusemeestel aga kord aastaski) oma soolestik põhjalikult sinna kogunenud margariini ja rafineeritud jahu ollusest ning gluteenikilest ja Inimesi seestpooltsöövatest pärmseene klimpidest puhtaks küürida.
Minul oli see tegevus äsja päevakorras ja tulemused on ülihead. 🙂
Kas hea tervis saab veel paremaks minna? Saab, vastan, kui selline küsimus esitatakse. Ja vastangi, et esmalt pärast põhjalikku parasiiditõrjet ja keha pidevalt sissesöödavatest mürkainetest ning rakkude elutegevusjääkidest puhastamist ja lõpuks oma soolestiku sinna kogunevast kõntsast ning parasiitelukatest puhtakskaapimist 🙂

Neli päeva vee ja savipaastu on läbi ja tunne on imeline 🙂

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s