Ära pese ennast soodaga! Ikka koralliveega ja soolaga. Soolestik, nahk ja refluks

Tänud!

Tänud eelkõige selle eest, et tänu soovitatud colovadale, mille tegin läbi kevad-suvel, sain lahti oma piinavast soolestikuprobleemist ja ka reflux on kontrolli all. USKUMATU! Vett joon, kuid teen seda Riina Raudsiku soovituse järgi, soodaga.
On aga üks piinav mure veel. Järjest sagedamini ja suuremas ulatuses tuleb näole allergia. Tõenäoloselt atoopiline dermatiit. Olen käinud mitme nahaarsti juures, salve ja diagnoose ka igalt arstilt erinevad saanud ja praegu ei oska midagi peale hakata. Näonahk tundlik nii külmale, kui kuumale. Päikese käes ei saa olla, saunas on kõige hullem. Äkki oskad midagi soovitada. Arvan, et tuleb mitte nahka ravida vaid see tuleb ikka seest poolt.
Kosmeetikat ei kasuta üldse, vaid biodherma kreemi.

Ootuste ja lootustega,
Inge (nimi muudetud)

Agnes:

Jess, issand kui hea lugeda! Jaa, soolestiku mustus on põhiline, millest kõik jamad algavad.

Soodavesi ei ole ju maitsev… 🙂 Peeter Liiv, minu õpetaja, ütleb, et soodavett võib ainult juua, kui oled surmasuus, ja midagi muud võtta ei ole. Muidu ta aga ei ole joogiveeks mõeldud. Ja tal on ainult üks vajalik omadus, mis veel peab olema. Koralliveel aga kõik viis olemas. 60-100 senti päevas on korallivesi 50 kg-sele inimesele, kes joob päevas 1,5 liitrit vett, kui kaalu rohkem, siis suurem veekogus. 30-40 ml kehakilogrammi kohta päevas. Ka lastele korallivesi. Ainus vesi, mida keha vastu võtab. Elavuse tõttu. Korallivesi on samasugune elav ja peenemolekuliline nagu keha enda vesi on. Laetud vesi. Surnud vett ta ei omasta. Keha näeb vaeva aga läheb ikka sama targalt välja. Eks ta puhastab küll jaa 🙂 Ja koralliveega saab keha ka 69 mineraali. Kõige enam on kaltsiumi, ja ka teised meie elumineraalid: Na, K, Mg, mida muidu keha hakkab võtma hakkamastest, luudest, lihastest.
Kui sa vene keelt mõistad, siis meie Koralliklubi guru, akadeemik Olga Butakova räägib siin videos, miks ei ole hea juua soodavett

13501551_1746658612276790_8823156401544888659_n

Panin enda blogis otsingusse “dermatiit” 🙂
Naha programm

Kas sa tegid parasiidikuuri ka enne Kolo-Vadat? Muidu allergiad ja kroonilised haigused on 90% parasiitidest. Parasiidid jälle poevad uuesti kuskiltkaudu sisse. Hingame sisse teise inimesega rääkides tema hingest tulevad vastsed, ja keha toodab ainevahetusjääke, mis ei taha ise välja minna
Parasiidid hoiavad end küünte-hammastega soolestikus kinni, ja organites. Kassiparasiit poeb ka ajusse, ainuraksed Toxoplasma ja Opistorh, sealt eriti raske kätte saada. Mul on raudselt nad ajus 🙂 Närvisüsteem mul nii kehv, ja pea ei tööta hästi.

Parasiidikuuriga teeme keha keskkonna 21 päevaks mõruks-kibedaks ja neile ei meeldi enam meie kehas, lähevad paremat kohta otsima, lähevad soolestiku kaudu välja. Seen on ka parasiit. Pärmseene vohamine meil väga tavaline. Pärmiga toodete söömine vohatab mee sees olevat pärmseent. Uus kuumuskindel pärm, mis kuumutamisel ei hävi. Peab alati vaatama ostes, et toode ei sisaldaks pärmi.

Parasiidikuuri on hea teha 2-4xaastas. Ja Kolo-Vadat ka. Mina teen kord aastas Kolo-vadat, see teeb mu nii kõhnaks :D. Aga parasiisdikuuri 4x. Kohe tunnen et kui hakkab jälle nina tilkuma, on parasiidid sees, tuleb jälle teha 🙂
Programm: Inimene alati vaatab teise nahka
Parasiidikuuri on ideaalne teha veel koos Coral Detox pakiga, selles juba koralliliiv kuuks ajaks sees. Selles on Assimilaator seedimise jaoks, H-500 annab kehale energiat, ajule hapnikku, võtab keha stressi maha, Letsitiin ajule, maksale, puhastav-toitev. Coral Detox paki asjad aitavad parasiite paremini väljutada ja puhastavad-toidavad keha, väsimus kaob, tekib hea enesetunne. Ja Mega Atsidofiili võib võtta peale puhastust, head bakterid soolestikule juurde.

Nahk hakkab läikima, puhastage end seestpoolt
Jah, ParaFight on selline toode, mida võiks kogu aeg võtta, siis kogu aeg nahk ilus 🙂 Ja Lutsern ka. Ja MSM (väävel) kogu aeg. Ja Spiruliina hoiab naha pringi, ka rinnad on siis pringid. Eriti soovitatakse raseduse ajal, muudab naha elastseks, ei teki rebendeid ja pärast kõht tõmbab kohe ilusti tagasi. Samuti neil, kes kaalualandavad, et nahk ei jääks rippuma. Premium Spiruliina

Siin mul, millistest puhastustest alustada, lümfipuhastus on ka hea, lümf meil prügi täis ja ei puhasta keha kui ta ise prügi täis on 🙂/

Pesuvahendid ja puhastusvahendid kindlasti looduslikud, meil on Alive sari. Sel kuul on ka puhstusvahendite karp 30% odavam.
Pesupulber on, millega saab nii käsitsi kui masinaga pesta. Ja valgendaja-plekieemaldi.

Klubiliikmehindu näed siis kui oma numbriga sisse logid, muidu on kallimad hinnad, tead eksju? 🙂

Viiruste-bakteite-seente programm
Pärmseenekuur

Agnes 🙂

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

allalaaditud-fail-22.png

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s