Veri on paks, veniv ja kleepuv. Arteriaalne vererõhk jupsib. Veetustumine ja ensüümide puudus

Peamine
Coral Detox pakk 1×3
Tauriin 1×2

Ja veel
Spiruliina 5×1
Omega 3/60 1×3
Coral Lutsern 2×2

Hea veel
Beauty Shake 1 kulp
Hi-Fiber 1×3

Vere paksenemise põhjused

Veri – see on peamine elukeskkond, mille kvaliteedist sõltuvad kõik organites ja rakkudes kulgevad protsessid. Vere kvliteedi halvenemisel, eelkõige paksenemisel, hapustumisel jne, häirub vere peamine transpordifunktsioon, mis toob kaasa redoksprotsesside häirumise kõikides organites ja kudedes, sealhulgas peaajus, maksas, neerudes jne. Vere kvaliteeti on vaja hoida optimaalse homoöstaasi piirides.

Veri koosneb enam kui 90% ulatuses veest. Kõik organismi vedelikud omavad erilisi omadusi – nagu struktuur, madal leeliselisus 7,43 pH skaalal, redokspotensiaal -50 mV piires, madal pindpinevus 43 dyn/cm2 ja piisav mineraalküllastatus homoöpaatilistes doosides. Kui me kasutame saastunud, klooritud, destruktureeritud, gaseeritud, suure pindpinevusega vett (kraanivesi on kuni 73 dyn/cm2), on organism sunnitud kulutama palju rakuenergiat vee muutmiseks.

Teine tõsine vere kvaliteedi halvenemise põhjus on ensüümide vähesus. Ensüümide abil toimub organismis täisväärtuslik valkude lõhustamine aminohapeteks, samuti lipiidide molekulide lõpuni oksüdeerumata laguproduktid, kutsudes esile häireid vere biokeemilistes protsessides, soodustades erütrotsüütide kokkukleepumist ja tuues kaasa rakkude ja kudede hapnikunälja.

Tähtis põhjus on ka vitamiinide ja mineraalainete puudus, selliste nagu hormoonide ja ensüümide tootmises osalevad letsitiin, C-vitamiin, tsink, seleen jt.

Sellise puuduseni viib maksa halb töö, mis on organismi peamine biokeemiline laboratoorium ja mis vajab õigeaegseid puhastusmeetmeid. See on seotud sellega, et maks talub pidevalt suuri koormusi. Eriti inimestel kes tarvitavad toiduks konserveeritud, suitsutatud, soolatud ja magusat toitu, aga on seotud ka kahjulike töötingimustega ja elamisega ebasoodsates keskkonnatingimustes.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Allalaaditud fail

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s