Kristi kaaluprogramm. Pärast parasiiti ja keha mürkainetest puhastamist vitamiinid

Kaal tõuseb jaa, sellest et te nii palju sööte. Aga tuleb lahata, miks te siis niipalju sööte. Näljast… Teil on toitainetepuudus. Rakud ei omasta seda mida sööte. On ka täitsa toitainete omastamise programmid. Ja ka sellepärast toitained ei omastu, et parasiidid on sinna pesad teinud, söövad hea-parema ära ja elavad meie kehas mõnusat elu. Tunneme ka väsimust, meil on isegi järjest süvenev depressioon, aju ka ei saa toitaineid kätte. Ja parasiidid väsitavad keha.

Niiet esiteks parasiidid 21-päevase kuuriga minema peletada. Ja mürgid välja viia kehast. CoralDetox pakk on hea alguses kohe koos prasiidikuuriga. Maksale hea Letsitiin, H-500 võtab keha stressi maha ja annab energiat kogu kehale ja ajule hapnikku, sportlased kasutavad võistlussituatsioonis, tööinimesed topelttöötamse aegadel, ja keha puhastuskuuri ajal annab kehale jõud juurde, puhastumine toimub paremini. Ja Assimilaator Coral Detox pakis aitab seedida ükskõikmida ja toitainetel imenduda.
Koralliliiv kuuks ajaks on ka juba Coral Detox pakis sees. Niiet Coral Detox pakile juurde parasiidikuuriks võtt ainult kolm asja: ParaFight, mis on maailma kõige erinevamatele ussidele ebameeldiv, maailma võimsaim seenevastane vahend, ja Küüslauguõlikapslid, kus on ühes kapslis kaks küüslauguSIBULAT. Ja Musta pähkli lehed punega pooleks kapslis, seenevastane, parasiitidevastane, seedimist soodustav, et ikka paremini kõik soolestiku kaudu välja läheks.

Ja peale parasiitide väljaajamist ja Coral Detox pakki on hea kahe nädala pärast või kuu pärast teha Kolo-Vada, mis aitab kehal mürkidest ja jääkainetest vabaneda. Nagu ikka saviga puhastamist tehakse, aga siin on see veelgi mõtestatum.

Ja siis kas kohe võtta toitaineid juurde, või võtta peale puhastusi

Kristi kaaluprogrammi toitaineteprogramm

AquaOx (antioksüdant, energiatandev, söögiisu vähendav, sokolaadiisu vähendav) 1-2 päevas
Assimilaator (seedimine ja toitainete omastamine) 3-1 päevas
MindSet (B6, B12) 1-2 päevas
Foolhape (B9) 1-2 päevas
Protivity Ultra või Nutripakk või Premium Spiruliina

Saatsin Kristile terve rivi programme, ja Kristi pani neist endanimelise kokku ❤
Üliõpilase miinimumprogramm
Naist on sellest puudu iga päev
“Tervis ei takista äritegevust” Üldtugevdav programm äriinimestele
Coral Detox pakk

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

2 kommentaari “Kristi kaaluprogramm. Pärast parasiiti ja keha mürkainetest puhastamist vitamiinid

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s