B-LURON. Käivitub liigesevedeliku tootmine ja kõhrkoe taastumine

1-focreated

Kadri:

“Ma annaksin sellele tootele 5 x 5 punkti. Ma ei tea täpselt, kuidas ta toimib, aga ta toimib ja see ongi põhiline. Liigun valudeta ja tean vähemalt kolme vanemat inimest veel, kellel kaebused taandusid. Mina teen 2 x aastas kuuri läbi ja selline intervall mulle sobib. Lisaks 2 x aastas korralik parasiidikuur enne B-luroni ja kõik toimib.”

B-Luron” kasulikud toimed:
– stimuleerib kõhres liigesevedeliku tootmist;
– ennetab liigeste, kõhre ja ligandite kahjustusi, kulumist ja hävinemist;
– kuu aja vältel kasutades (üks kord päevas) säilitab see oma tervistava toime ka pärast kuuri lõppu.

B-Luron” on bioloogiliselt aktiivne toidulisand, mis sisaldab hüaluroon-kondroitiinkompleksi, mis on uudne vahend soodustamaks inimese enda liigesevedeliku tootmist ning toitmaks ja taastamaks liigeste kõhrkude. “B-Luron” on sama tõhus nagu liigesesisesed hüaluroonhappe süstid ja mõjub kõigile liigestele korraga.

Aktiivsete koostisainete toime

Hüaluroon-kondroitiinkompleks on tõhus kombinatsioon kõhre peamistest koostisainetest – kondroitiinist ja hüaluroonhappest. Just nende ainete aastatepikkuste uuringutega kinnitatud ja täpselt kooskõlastatud sünergiline toime mõjub kahjustatud kõhrkoe rakke aktiveerivalt. Olles aktiivse vedeliku kujul, tungivad need ained kergesti luu- ja lihaskonna rakkudesse, kus nende tervistav mõju avaldub.

Hüaluroonhapet leidub paljudes inimese organismi kudedes: kõhres,  luudes, klaaskehas, südameklappides, nahas ja liigesevedelikus. See on liigesevedeliku peamine koostisaine, ilma selle vedelikuta aga ei saaks meie liigesed töötada. Noor, terve organism toodab ise vajalikus koguses hüaluroonhapet. Vanusega või muudel põhjustel aga aeglustub organismis selle sünteesimine ning sellest saavadki alguse liigeseprobleemid, kuna liigesvedelik toidab liigeste kõhrkude ja on ka selle peamine määrdeaine, tagades liigeste liikumise ja liikuvuse. Hüaluroonhape tagab piisavas koguses liigesevedeliku sünteesimise: see ongi hüaluroonhappe üks peamisi bioloogilisi ülesandeid.

Kondroitiin on üks kollageeni koostisainetest, kollageenist aga koosneb liigeste sidekude, seetõttu soodustab kondroitiin nende normaalset tööd ja elastsuse säilimist. Lisaks kõigele kuulub see ka liigeste kõhrkoe koostisse, vähendab liigesevalusid, ennetab liigesekõhre hävinemist, pärsib kõhrkoes põletikku tekitavate fermentide toimet ning suurendab liigesevedeliku tootmist. Samuti on kondroitiinil esmane roll hüaluroonhappe enda sünteesimisel, mõjudes lisaks sellele ka fosfori ja kaltsiumi ainevahetusele kõhres.

Koostis:
– kondroiriinsulfaat 300 mg;
– hüaluroonhape 150 mg;
– E-vitamiin 15 mg.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

1-fcreated1

7 kommentaari “B-LURON. Käivitub liigesevedeliku tootmine ja kõhrkoe taastumine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s