MA EI SUUDA SEDA LÜMFIPUHASTUST TEHA!

Agnes Kallit
 
Hakkasin ju ka samakorralikult seda tegema, kui akadeemik Olga Butakova õpetab. Aga mulle käib see üle mõistuse. Eelmisel korral, kui peast kõik mürgisooned ära voolasid, tegin ikka lihtsalt. Lihtsalt enda süsteemi järgi, et võtsin hommikul, siis kui smuutiga kõiki igapäevaseid vitamiine-mineraale võtan, võtan ka lümfisüsteemi asjad kõik korraga.
 
Nüüd seekord olin inspiratsiooni saanud nii mitmelt oma punktuaalselt asju tegevalt kliendilt. Et võtan lümfi vedeldavaid asju enne ja tunni pärast sorbent, mis selle vedela endasse haagib ja kehast välja viib. Valisin veel parima sorbendi – kaoliinisavipulbri. Ja ükspäev unustasin võtta savi! Siis sain aru, et mulle ei sobi nii kellaajaline struktuur kuidagi. Lihtsalt ei saa! 😀 Krt!!
 
Ja nüüd siis võtan ikka hommikuti, Kelp ka korraga teistega, kuigi ta peaks sorbendina mõjuma. Küll ta mõjub. Kus ta pääseb.

29.07.2017 19:46

lymph-node-locatios-in-back-of-neck

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s