LÜHINÄGELIKKUS EHK MÜOOPIA. Rakukood pole täidetud

GettyImages-571644845-56d7b5cf3df78cfb37dbe562

Rakukood on igapäevaselt vajalikud 22 (28) asendamatut aminohapet, 15 mineraali, 12 vitamiini, 7 gruppi fermente, 3 gruppi rasvhappeid. Kui soovite ise valida, siis siin on kogu valik, ja valige ka, kas teete end enne puhtamaks Vitamiinipomm

*klõpsa hiirega tootenimele, avaneb suur tarkus

Tähtis
Visi Prime 1-2
Spiruliina 2×3
Aktiviin 1×2

Oluline
MSM 2×1-2
MindSet 1-2
Synergizer 1x
Ereda puuvilja-tsitruse maitsega tasakaalustatud energiajook. Vitamiinide, mineraalainete, taimeekstraktide, süsivesikute, aminohapete sünergia aitab kaasa märgatavale aktiivsuse, töövõime, vastupidavuse suurenemisele. Guaraana ja rohelise tee ekstraktidest saadav looduslik kofeiin tagab energia juurdevoolu, ilma sünteetilisele kofeiinile, mis on tavaliselt energiakokteilide koostises, omaste kõrvaltoimeteta.

Tsink 1x

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. 
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Üks kommentaar “LÜHINÄGELIKKUS EHK MÜOOPIA. Rakukood pole täidetud

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s