Agnes: Kuidas ma oma PIKKA SEEDIMIST lühemaks proovin saada

Allalaaditud fail (10)

Viimati Kolo-Vadat tehes avastasin, et valge savi hakkab välja tulema mul alles kolmandal päeval. Inimestel ju ongi seedimsega tihtipeale raskused. Pärnus oli minu loengul üks naine, kes suurt häda teeb ainult kord nädalas. Neid, kellel kaks korda nädalas, on igas linnas.

Niisiis peale Kolo-Vadat juba otsustasin, et teen kohe järgi uue Kolo-Vada. Juhtus olema just Viimsis Veiko-Vilve korallisündmus, ja Luulega WC-järjekorras juttu ajama jäädes tema ikka soovitas, et ärgu ma tehku kohe uut Kolo-Vadat, et võtab ikka ilgelt kõhnaks. Luule ka sama piitspeenike kui mina. Niisiis ikka nagu ma olen, võtan alati targemaid kuulda. Ja aga salaja otsustasin proovida Lax-Maxiga. Lax-Maxi ja Assimilaatoriga soovitame teha nö vanainimesekolovaadat. Väga vanadel inimestel mürke-jääkaineid juba väga palju elu jooksul kogunenud, ja neile tuleb üldse tasapisi hakata toitaineid ja asju enne anda, maksapuhastus kindlasti.

Aga Lax-Maxiga ma kuu aega ära tegin! Kuu lõpus oli tagumine häda ikka mõnus pehme. Ma tarbisin ka terve purgi kuu jooksul ära. Võib ju ka mahedamalt teha.

Ja nüüd ma vaatan, mis, kas teen veel Lax-Maxiga. Kolo-Vadat vist ikka veel ei tee. Pean kuidagi nüüd testima, kui kiireks mul ainevahetus läks. Savipulbritega võin kohe “kuivalt” teha küll, mina kui veterankoralliveejooja. Siis näen, kui kiiresti valget välja ajama hakkan 🙂

PS. Välimus on meeletult ilusaks ja nooreks läinud, ja elujõud on nagu 16-aastaselt oli, kui maad pöörlema panin.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s