12-SÕRMIKSOOLE- ja MAOprobleeme pole enam. Riisipiim H-500-ga

Allalaaditud fail (12)

Magu uueneb juba kolme päevaga. Anna rakkudele, mida nad vajavad. Hakka jooma korallivett selle asemel mida te praegu jood. Või kui sa ei joogi. Vaene magu! Ja  tavalist surnud vett ära joo. Korallivesi hakkab rakkudele kohe vett andma.

Tavalise vee molekul on liiga suur, ei mahu rakumembraanist läbi, koralliliiv teeb molekuli peenikeseks. Ja sooja veega kõige parem, siis kehatemperatuuril, keha ei pea hakkama vett ise soojendama, läheb liiga kaua aega, ei jõua imenduda. Korallivesi hakkab kohe alates suu limanahkadest imenduma. Joo kohe hommikul nii kui tõused. Mõnus soe korallivesi. 640 ml on ideaalne hommikul juua. Keha on öösel kuivanud kaua. Ja alles siis hakka sööma. 15 min kuni pool tundi vahet, et vesi jõuab ära seeduda. Korallivesi ei või toiduga kokku puutuda, neutraliseerib toitained ära 🙂. Ta on sorbent. Tõmbab mürgid ja jäägid endasse ja viib kehast välja. Ja annab vett, juba suu limanahkadest alates imendub, söögitorus, soolestikus. Ja annab vajalikud mineraalid, Kaltsiumit on kõige rohkem, 35%. Na, Mg, K, mida organism muidu tõmbab kogu aeg hammastest, luudest, lihastest. Kokku 69 mineraali.

Ja söögivaheaegadel. Kui on taimetoit, siis peab ootama 1,5 tundi, lihatoidu puhul 2 tundi, et toitained oleks kõik ära imendunud, enne kui vesi tuleb puhastama ja vett andma 🙂. Ja siis jälle enne järgmist sööki 15 min kuni pool tundi vesi seedub ära.

Hoia korallivett pudelis korgi all. Siis laeng ei lähe välja. Laeng on kõige võimsam just alguses. Paned kas terve pakikese suurde pudelisse korraga päevaks valmis hommikul või siis nii nagu mina teen, et lõikan pakikese lahti, jaotan kaheks, mul see 0,75-ne koralliklubi pudel, BPA-vabast plastikust. Lasen 2-5 minutit olla ja siis valmis joomiseks. Liiv on raske, vajub põhja. Mõnikord panen ka terve pakikese pudelisse, on võimsam laeng, annab energiat. Teise poole lahtisest pakikesest pesulõksukesega otsast kinni ja pakki tagasi, hermeetiliselt kinni. Laeng säilib 7 tundi, aga kõige võimsam on alguses.

Allpool on ka parasiidikuurid, neid hakka tegema peale 12-sõrmiksoole- ja maokuuri:

Väga tähtis
H-500 või puista riisipiima sisse ja joo
Musta pähkel 2×2
Coral Lagritsajuur 2 hommikupoole

Tähtis
MindSet 1-2
SuperFloora 2-3 15 enne sööki
Assimilaator või Papaia 2-3
Silver-Max 2-4x 15 min enne sööki
Grifoonia 1-2
Coral Lutsern 2-3

Oluline
Haimaksaõli või Omega 3/60 1x
Vitamiin E 1x
Raud 1-2
Tsink 1x

Külmetushaiguse vastu parasiidikuuriga
Kaalukaotus parasiidikuuriga
Allergiatest vabaks parasiidikuuriga
Parasiitide elusalt välja ajamise kuur täiskasvanutele
Lastel parasiitide elusalt välja ajamise kuur

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. 
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s