Millises järjekorras keha puhastuskuure teha

Allalaaditud fail (11)

Stamprivi on ikka parasiidikuur, Kolo-Vada, lümfipuhastus (mida võib alustada juba Kolo-Vada keskmises osas). Ja siis kas maksakuur või pikk seenekuur.
See sobib ideaalselt suhteliselt tervisliku eluviisiga inimestele ja eriti alla 40-aastastele, kel elu ei ole koosnenud elamisest just koos suure koguse alkoholiga.

Kellel jah maksaga midagi või neerudega, siis võite alustada maksa– või neerude kuurist. Ja siis peale seda parasiidid ja keha üldpuhastus- ja soolepuhastuskuur Kolo-Vada. Ja edasi lümf, kuuekuuline seenekuur.

Ja siis tehke näiteks eraldi. Ka bakterite-seenevastane kuur on eraldi. Lümfipuhastust eraldi. Parem oleks muidugi kui enne oleks suuremad põhipuhastused tehtud, siis toimivad peenpuhastused paremini.

Lastele parasiidikuur ja seenekuur.
Miks organismi puhastada? + organismi saastatuse test
*klõpsa linkidele

Kogu elu vältel me kohtleme oma organismi julmalt ja valesti. Ebaõige toit, ebaõiged mõtted ja emotsioonid, vale hingamine, valed harjumused, vale päevarežiim – see on meie praegune eluviis. Seega ei ole üllatav, et te tunnete pidevat väsimust, tahaks kogu aeg magada, kuigi magasite kogu öö, ei ole soovi teha mingit tööd ja isegi pärast nädalavahetust tunnete ennast väsinuna.

Kui tihti “koristate” oma organismis, oma kehas? Te arvate, et keha puhastab end iseseisvalt? Jah, ideaalis peaks see olema nii. Aga kahjuks paljud suhtuvad oma organismi niiviisi, et keha ise ei ole enam võimeline iseseisvalt puhastuma.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. 
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

4 kommentaari “Millises järjekorras keha puhastuskuure teha

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s