Programm: PEAVALU POLE VÕIMALIK

Allalaaditud fail (9)

Pea valutab teil, kui te krampi tõmbate. Ja kui keha ise alateadlikult krampi tõmbab. Või lihtsalt ilma igasuguse teadvuseta krampi tõmbab.
Koralliveepuudus on peamine. Edasi veel puudusi. Ja puhastage end lõpuks ükskord ometi ära. Siis kehal juba väga kerge. Toitaineid andke kohe juurde. Kokkuhoiupoliitika korral puhastage enne ära ja siis toitaned ka sisse. Kaua ikka selle loguga sõidab.

Peavalu korral on meil tähtis
H-500 1×2
Korallivesi 1,5-3 l
MindSet 1×2
Aktiviin 1x

Oluline
Magneesium 1×2
Koensüüm Q10 1x
Omega 3/60 1-2

Mugav on võtta  Coral Detox pakk või HydraMax pakk

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada