Juba teine inimene JÄI korallivett juues MAGAMA

Allalaaditud fail (6)

Inimesed otsivad tihtipeale lahendusi oma muredele. Ja siis hakkavad hoopis korallivett jooma, ja mured kaovad ise ära. 90% probleemidest lahenevad ise ära. Hakkame lihtsalt õiget vett jooma ja ei muretse enam üldse.

Meil on kindel tervisekontseptsioon, mis töötab, ja me ei mõtle üle. Ei mõtle enam välja probleeme. Oleme õppinud elama, teame mida inimestele soovitada. Igale murele on lahendus.

Aga inimesed viimasel ajal imestavad, et nende uneprobleemid kadusid juba kahepäevase korallivee joomisega. Eks ta õige ole, et seedimine ja aju on omavahel seotud. Ja koralliveega saab seedimise kiiresti korda. Pluss veel ju, et keha saab kohe vajalikud mineraalid. Ja eks keha ikka vett tahtistki. Koralliliivaga rikastatud vesi on selline, mida keha kohe vastu võtab. Jaa, seda on kohe tunda, kui joote. Kohe alates suu limanahkadest hakkab imenduma, ja söögitorus. Ja see vesi ei hakka kõhus loksuma, kuna ta imendub kohe kehasse ära.

Mis korallivesi on, ja kuidas teda valmistada ja kuidas-millal juua

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Üks kommentaar “Juba teine inimene JÄI korallivett juues MAGAMA

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s