Kolme jõud – uni ja kiire eluviis ja teiste õnnelikuks tegemine

allalaaditud-fail-7

Agnes Kallit,
tervisliku eluviisi õpetaja

Muidu ma ikka MindSet-i kasutanud. Igal hommikul ühe. Magan öösel hästi ja puha. Nüüd ikka oli mul huvi et proovin selle paljukiidetud Grifooniaga nii, et nii Grifoonia, kui ka Aktiviin ja Gotu kola. Grifooniaga saan B6 ja B12, mida mul vaja ja Aktiviin keskendumisvõiele hea ja Gotu kola, see on ikka megahea, isegi kollageeni tootmises osaleb. Tegelikult just Gotu kola vastu mul mega huvi tekkiski.

Eile võtsin seda kolmikut hommikul. Igat ühe. Ja eile päeval nagu ei mäleta et midagi mega head oleks tunda olnud. Liiga vara vist. Aga õhtul tuli ise uni peale, magasin ikka mega hästi. Ja hommikul ärkasin ise suht vara juba üles ja täiesti puhanud tunne. Ja täna on väga, st mega hea olla.

Veel teiste õnnelikukstegijatele
* klõpsa linkidel
Tervis ei takista äritegevust
Stressivastane programm

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Üks kommentaar “Kolme jõud – uni ja kiire eluviis ja teiste õnnelikuks tegemine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s