Soolepuhastus kõige vanematele- jooks

pizap-com14866531691141

Kui vana on siis kõige vanem? 🙂
Agnes Kallit

See inimene, kes ise enda tervise eest enam ei hoolitse. Tahab, et keegi teine temaga tegeleks. On arsti sõbraks end sättinud. Tervis on tervete teema. Mõtteviisi küsimus, kas olla enda keha sõber või olla arsti sõber.

Kes on aktiivne eluviis. Kes ei õpeta oma lapsi end arstitama. See ei pea ka hiljem tunda saama arstitamist.

Hoia siis end kõva, ja pane täiega. Juba isepressitud mahl ja smuuti on soolele hea. Seda head me alati väldime… Ärge praadige kogu aeg. Leidke endale juba liikuvamad tegevused. Pange keskkoht liikuma. Ikka ette-taha, ette-taha. Kõhutantsijaid on teid ema vaatama viinud?!

Leidke endale ka liikuv hobi. No et oleks mingi sihtmärk, kuhu minna kodust välja minnes. Mis ei ole pood, mis raha välja viib. Näiteks valige Koralliklubi toodete tutvustaja silt otsaette. Ikka keegi kuskil jälle on end parasiitidest-viirustest puhastamata unustanud, töö ja lapsed ja televiisor ja kes kõik inimese küljes ripuvad, niiet inimese tähelepanu on enda keha seisukorralt eemale nii kauaks tõmmatud, et jälle on viirushaigus kohal jne. Ja veel ka lastelegi edasi antud. Teie kes te vajate liikumist, kodust välja tulekuks sihtmärki peale poe, jooksete oma tugevate liigestega ja regulaarselt puhastatud kehaga mööda küla ja kõik nöevad, et te jooksete vahetpidamata.

Te olete endale nii ilusa maja koos oma juba surnud mehega ehitanud ja nüüd elate seal suht üksi. Niipaljud poolhaiged külaelanikud erinevas vanuses saavad nüüd teie juures käia puhast õhku nautimas. Hingamas. Kas laste ja mehe juurest paos, või vastupidi. Ega eakas daam või härra oskab juba väga põnev persoon olla igas vanuses tegelastele. Väga väikeste laste ja väga väetite vanadega ärge tegelege, nemad tervisest ei huvitu ja te ei saa pühenduda tõelisele kunstile. Õpetada inimestele edasi seda tarkust, mida ise ära õppiste ja saate nüüd edasi anda.

Aga soolepuhastust kõige vanematele, neile kes teist on vanemad, tehke Lax-Max’iga. Ja Assimilaator ka võib olla.  Kui veel parasiite ka välja ajada, siis Musta pähkli lehed ja Küüslauk juurde.

Assimilaator õhtul vahetult enne magamajäämist 1-3 tk
Lax-Max hommikul vahetult peale ärkamist 2-4 tk
7-37 päeva
Korallivesi 15-30 min enne sööki

Kui soovite ka parasiite välja ajada, siis tehke 21 päeva. Võtke juurde kaks korda päevas koos söögiga
Musta pähklit 1-2 tk korraga
Küüslauk 1-2 tk korraga

Kuidas alustada puhastamist nii endast vanematele kui ka endale

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

6 kommentaari “Soolepuhastus kõige vanematele- jooks

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s