Kaal alla kolme nädalaga?

Tere Agnes,
sain kirja kätte,tänud. Kuid tekkis küsimus, lugesin Colo Vada sisu,siis seal on juba Musta pähkli lehed sees. Kas peab ikka eraldi neid tarbima? Kui kasutan Colo Vada, ja joon korallivett, ja midagi depressioni-närvide raviks,mida soovitad. Natuke kiire, kuna soov 3 nädalaga natuke ennast korda teha.
Marge (nimi muudetud).

Agnes
:

Aa, kolme nädalaga

Ei ära kolme nädalaga ikka riski.

Enne Kolo-Vadat peaks olema kindlasti joonud korallivett kaks nädalat või kuu aega. Muidu kui see savimöks hakkab seal soolestikus lükkama, see võib liiga kuivanud olla ja savi ei hakka hästi liikuma. Ei tulegi välja :D. Ühel naisel oli. Temal perearst oli soovitanud Kolo-Vadat ja korallivett miskipärast ei soovitanud, jõi muudkui oma boržommi, ja nägi hullu vaeva, et savi välja ka tuleks

Koralliliiv teeb vee molekuli nii pisikeseks, et see mahub üldse rakku sisse ja organism saab vett.

Sellep ka hea enne teha just pikk parasiidikuur, et seda võib kohe teha ja selle ajal juba korallivee joomine. Ja siis peale parasiidikuurist taastumist paras ja mõttekas teha Kolo-Vada.

Kahe asja pärast veel.

Kolo-Vadas on küll jaa, Must pähkel sees, aga ainult esimeses seitsmes päevas. No hea et on.
Aga pikk parasiidikuur kestab 21 päeva, selle ajaga saavad vastsetest ilmunud uued isendid ka välja viidud. Kuna me muudame mõrudate-kibedate taimedega keha, nende elukeskkonna mõruks-kibedaks, ja neile ei meeldi seal enam ja lähevad elusalt välja. Me ei tapa neid. Muidu jääksid laibad sisse. Ja kes apteegimürgiga tapavad lastel näiteks, siis jäävad veel mürgised laibad lapse kehasse. Arstid soovitavad lastele sellist mürki. Meie elusat elusa sees ei tapa.

Ja kui parasiite selle esimese seitsme päevaga välja ei saa, hakkavad nad meie organeid närima, kui neile nende harjumuspärast toitu ei anna. Maksalutikas maksa närima jne. Üldse ei tohiks paastuda mittekunagi koos parasiitidega. Ja ka ilma toitaineteta ei tohiks paastuda. Sellep meie Kolo-Vadaga inimesed tahavadki teha puhastumist, et ka paastupäevadel on kapslite-tablettidena rakkudele vajalik olemas. Nälgimist ei toimu. Raske lihtsalt harjumusest vabaneda selleks ajaks

Ja teine asi, miks peaks olema parasiidid enne korralikult välja aetud.
Kui neli päeva on paastuaeg ja parasiitidele nende harjumuspäerast toitu ei anna. Parasiidid ju nõuavad, kui meil on miski kindla toidu meeletu isu mõnikord, juustu või šokolaadi, siis mingi teatud parasiit meie sees nõuab seda, harjunud seda kogu aeg saama. Meie oma peaga mõtleme küll, et me ei võta, aga igal parasiidil veel oma pea, millega tema otsustab.
Ja kui sellele parasiidile pole ammu seda juustu andnud, neli päeva, siis kui jälle sööma hakkad uuesti, siis ta on nii meeletult näljane et nõuab topelt, ja inimene sööb end veel hullemini ülekaalu kui enne.

Aga sa võid proovida alguses Slim by Slim pulbriga. Puhastav ja kaalu alandav pulber väikestes päevakogusepakikestes. Õhtul sooja veega üks naine võtab seda pidevalt, ütleb, et annab hea enesetunde ja ta tarvitabki seda kogu aeg.
Ja veel tema lemmik on Spiruliina tabletid, mida krõbistada kasvõi söögi asemel, viis kuni 10 tabletti päevas (aminohapped)
Ja siis tema, Vilve, soovitab ka oma lemmikut kaalualandamise programmi. Siin küll ebamugav natuke see moodus, et tuleb Karnitiini võtta kaks tundi enne iga sööki, siis ta niikaua põletab rasva. Aga supperhead asjad seal kõik sees. Maksale Safran ja puhastav Takjajuur ja toitev-puhastav Pruunvetikas. Organeid peenemalt puhastav Artišokk. Ja korallivesi ka juurde

Parasiidikuur täiskasvanule, tooted ja kuidas neid võtta, on artiklis allpool
Kolo-Vada, võib teha ka koos lümfipuhastusega, vt neljas artikkel

Kuidas korallivett valmistada ja kuidas-millal juua
Slim by Slim

Depressiooni programm on täitsa, Olga Butakova koostatud, ja siis veel teine programm, kahjustunud ajule. Ja üldiselt, ikka see keha jootmine, puhastamine, toitmine (aminohapped, rasvhapped, vitamiinid jne)
Depressiooni programm, tooted on artiklis allpool
Kahjustatud aju programm

Vesi, valgud jne

FB-leht Kaal ja Korallivesi

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

knieen_man

Üks kommentaar “Kaal alla kolme nädalaga?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s