Kingitus Koralliklubist: SÖÖ VABALT

Söö, mida tahad, või ära söö üldse, st saad vajaliku toidukorra ühest batoonist. DigestAble aitab seedida toitu ja toitainetel paremini rakkudesse reisida ja ustest läbi murda. SuperFlora hoiab kõhus bakterite tasakaaluka tegevuse. Tunne on hea. Kingi see enda sõbrale (ka sinu keha on sinu enda sõber, lisaks, et sõbra keha on ka).

SuperFlora
Assimilaator
Super Greens Bar
Super Cherry Bar
Super Apple Bar
Coral Protein Bar
Super Berry Bar

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

pizap-com14814683103241