Kingitus pooleks Happy½Woman

Ikka kinkige oma naisele puhast ilu, st B-luron-i pudelid pooleks aastaks. Ja jaanipäevaks uued pudelid. Lööb tänu kollageeni tootmahakkamisele naha trimmi ja kuna naine nüüd saab liigeseid liigutada, saab ta ka jooksma ja hüppama hakata ja see muudab ka 6 korda nooremaks. Võõrale naisele saate kinkida aga need kolm asja:
Kui teie lähedane inimene on juba terviseteadlik, saate teha temale naiselikkuse parandamise kingituse. Komplektis üks toode on naiselikkuse tõstmiseks.  Ja saate ise koostada ka dr Olga Butakova poolt koostatud programmi.

Tsink
Foolhape
PhytoMix

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

happy-woman

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s