Kaalu alandamine KASSIDELE

980x

Pakse kasse on alati ilusaks peetud. Ah tühja see kaal! Paks kass, ilus kass 🙂

Lihtsalt ajage endal ussid-viirused välja ja hoidke lapsed neist puhtad regulaarseid taimseid kuure tehes. Ja endale ka, 2-4 korda aastas. Siis kass läheb iseenesest puhtaks. Ta elab ju toas. Ainult teie saate väljast neid usse ja viirusi-baktereid tuua.

Kui juba olete kassile andnud edasi, siis kassile sobib hästi lastekuur. Ikka ka, et kuna kass on väike, siis Musta pähkli lehe tablett tehke pooleks, kapslist pool, Küüslaugukapslist ka raputage välja korraga ainult pool. Ja taastumine kindlasti probiootikumidega ja immunsuse jaoks Ternespiim. Kui immuunsus tugev, ei haagi ta ehk teie viirusi nii naglalt külge. On tugev Kass!

Parasiidikuur kassidele (ja lastele)
Koduloomadele veel igasuguseid kuure
Parasiidikuur täiskasvanutele

Kompleksne põletikuvastane programm bakteriaalsete, viirus- ja seeninfektsioonide korral

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada