Luude ja liigeste tagasisaamise odav ja kallis programm. Ja keskmine

Meie rakud söövad. Nad ei taha süüa söögilaualt, mis on täis prussakaid ja kärbseid. Ja kärbsekakat. Kus omavahel võitlevad herilased ja ussid.

Meie rakud elavad koos selle mikromaailmaga meie kehas. Sellep on kõige odavam oma keha ära puhastada. Alustada korallivee joomisest. Igapäevaselt puhastame end jooksvalt koralliveega, osad herilased juba upuvad ära, ussid veel sellest ei heitu.

Parasiitide-usside väljaajamise programm

Igasugu kleepuv sodi, mürgised jääkained, mis on meie kehasse kogunennud, sinna rakkude “toidulauale”. See nii elav ei ole nagu ussid ja “herilased”, nemad vajavad labidaga välja lükkamist. Selleks labidaks on puuviljaseemned. Puuviljaseemnepuruga lükkame mehaaniliselt kõik selle mustuse oma kehast välja. Enne tassime organitest ja kudedest selle saasta soolestikku kokku ja sealt saab “labidaga”, puuviljaseemnetega selle välja lükata.

Sügavpuhastuskuur Kolo-Vada

See nüüd on odav lahendus. Rakud hakkavad peale kärbeste ja kärbsekaka ka midagi muud saama.

Keskmise hinnaga programm on ilma puhastuseta, aga lihtsalt toitaineid anda. Need toitained nii bioaktiivsed, et puhastavad ka ise juba kuigipalju. Toimivad korraga nii saha kui viljana. Näiteks luude ja liigeste taastamise programm

Kallis variant, kallid sõbrad, on mõlemad kokku.

Ja/või kõige kallim liigesetoide
Agnes hakkas jooksma

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

depositphotos_11317530-stock-photo-seniors-compare-body-shape

5 kommentaari “Luude ja liigeste tagasisaamise odav ja kallis programm. Ja keskmine

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s