TERVIS – NII LIHTNE SEE ONGI! :)

Peeter Liiv

Tervis – see on VASTANDITE TASAKAAL (homöostaas) kehas: TOITAINETE OMASTAMISE (Rakutoit) ja LAGUAINETE ERITAMISE vahel; kasuliku ja kahjuliku mikrofloora (parasiitide) vahel; aluse ja happe; hapniku ja süsihappegaasi; oomega-3 ja oomega 6; naatriumi ja kaaliumi, kaltsiumi ja magneesiumi jt vahel.

HAIGUS on sellest tulenevalt organismi LOOMULIK reaktsioon selle tasakaalu rikkumisele, eesmärgiga KAITSTA HULLEMA eest. Haigus – see on PÄÄSTEVÕIMALUS, Hingetõmbeaeg, et taastada Tasakaal.

Kuna oleme VEEOLENDID, vajame esmajoones VETT selle puhtal ja võimalikult vääristatud kujul, et organism ei peaks raiskama oma energiat selle “seedimisele”. Paljalt õige veerežiimiga hakkab KÕIK tasakaalustuma ehk tervenema.

Seega peame ennast JOOTMA, PUHASTAMA (toksiinidest ja parasiitidest), TOITMA ja KAITSMA – vabade radikaalide, elektromagnetkiirguse jms eest.

Organismi on aga raske puhastada, kui me EI LIIGU piisavalt ega HINGA õigesti. Kusjuures liikumine peaks olema sügavalt motiveeritud ja nauditav, maagiline.

Kui me seda TERVIKPILTI taipame, saame teadlikult kasutada MIS TAHES selleks sobilikke – soovitavalt looduslikke/loomulikke vahendeid TASAKAALU ehk TERVISE taastamiseks. Siis ei oma enam tähtsust, milline on Sinu “diagnoos”, millised “sümptomid” sul parajasti on (v.a. juhtumid, mil oled lasknud asja nii käest, et Sind päästab veel vaid kiirabi) jms. Sest nüüd Sa TEAD, MIS on Tervis ja kuidas seda kõige tõhusamalt taastada.

lilled

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s