Programm: tervis + lapsed

laps

Kui ei ole tervist, ei jõua lastega sammu pidada 🙂

Ja lapsed teevad järgi!

Aga lastele nende tervist tugevdav parasiitide elusalt välja ajamise programm. Ja maitsvad kummivitamiinid ja laste omega 3 apelsini närimiskapslid mille niikuinii ise nahka pistate laste kõrvalt 😀

Elustav energia tuleb pudelist!

Korallivee pudel on hea, tal kork kõvast peal, korallivee laeng ei lähe lendu. Korallivesi on niisamasugune elav vesi nagu see vesi, mis on meie sees. Ärge jooge surnud vett peale! Keha tahab olla kogu aeg elav.

Elav keha kogu aeg noorustub, puhastub, kasvab. Ja on valmis laste saamiseks.

Mõned tulevased lapsevanemad tulevad klubisse ja teevad järjest kolm keha suurpuhastusprogrammi, ja saavadki lapsed. Koralliklubis on juba 6000 “korallilast”. Vanemad on lõppmata tänulikud klubile, et neil oli võimalus.

Maheda parasiitide väljaajamise kuuriga saab minema ajada pidevad külmetushaigused. Ja väsimuse. Ja üldse on parem kui maast-madalast ei lase parasiitidel organitesse ja ajusse pesi teha. Kõik areneb puhtalt ja võimsalt.

Tulge puhta looduse klubisse. Ja teie lapsed harjuvad selle elustiiliga.
Igapäevavitamiinid on looduslikud!

Magusad batoonid, tavaliselt maitsevad just väga väikestele, kes oma maitsemeelt pole veel rikkunud 🙂
Piimavalgushake’d maitsevad ka suurematele, ja isegi meestele 😀

Mis peaks olema koduuapteegis

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.