Astma. Coral Club tervisetoodete kasutamise tulemus.

astma

Saadud tervise paranemise tulemus, saadetud P. Juraite poolt

41 a. naine alates 2000-2003 aastatel oli korduvalt haige põdedes bronhiiti ja esinesid hooti hingamis raskused. Mitmetel kordadel viibis haiglaravil kus talle pandi diagnoosiks II astme astma. Arst kinnitas, et see ei allu ravile ja kogu elu tuleb kaasas kanda inhalaatorit.

Tihti juhtusid astmahood ägenema kontserdil olles, köha oli kuiv ja tugev, mis kulmineerus oksendamisega ja ägedate hingamis raskustega. Ainult inhalaatori kasutamine aitas sellisest seisundist väljuda.
Sellised sümptomid avaldusid samuti suletud ruumides, suvel ja talvel. 2003 aastal tutvus ta Coral Club-iga ja otsustas hakata selle liikmeks. Ta alustas Coral-Mine vee joomist. Mõne aja möödudes tegi esimese Colo-Vada Plus organismi puhastus programmi ja pärast seda täheldas ta märgatavat tervise paranemist. Seejärel läbis ta uuringu Electro Magnet Resonants dr. Rainhard Voll meetodil (aparaat “Oberon”) ning talle koostati tervise taastamise programm mille kohaselt kasutas veel mitmeid looduslikke vahendeid nagu MSM (looduslik väävel microhydriniga), Microhydrin, erinevad Vitamiinid. Veel tarbis ta Sipelgapuu koort (Pau d Arco) ja kolloidhõbedat (Silver-Max) samaaegselt ja pärast kolme kuulist tarbimist märkas, et kuiva köha hoogusid tal enam ei teki.

Aasta jooksul tegi veel ühe Colo-Vada organismi puhastuse kuuri ja seejuures tarbis igapäevaselt piisavas koguses Coral-Mine vett ja teisi Coral Club toidu rikastajaid. Sellest ajast peale puhastab ta oma organismi Colo-Vada programmiga vähemalt 1 korra aastas ja juba üle kolme aasta pole esinenud ühtegi astma sümptomit. Läbides arsti juures uuringud ei suutnud arst seda uskuda ja isegi kahtles selles kas varem pandud haiguse diagnoos õige on. Arsti teadmiste kohaselt astma sümptomid nii kergelt ja suhteliselt kiiresti ei möödu.

Programm Astma jaoks
Kestab 1-2 kuud

Küüslauk
Kolloidhõbe
(15. jaanuarini -10%)
Letsitiin
LymFlow
Sipelgapuu koor
Lutsern
(15. jaanuarini -10%)
Coral Mine
Tasty B

Kolo-Vada puhastusprogramm
Kuidas valmistada korallivett ja kuidas-millal juua

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

Üks kommentaar “Astma. Coral Club tervisetoodete kasutamise tulemus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s