Korallivee salajased kogemused inimestel

coral mine2

Agnes Kallit:

Nüüd ma olen tükk aega vait olnud. Korallivee kogemuste-tulemuste koha pealt. Ja eile sain kõmaka vastu kukalt!

Inimene rääkis, kuidas iluga harjub tegelikult ära ja see ei ole see mis kuumaks ajaks.

Jah, nii olen ma ka ära harjunud, kuuldes päevast päeva, kuidas inimesed jagavad mulle tagasi, kuidas nad ilma korallivee joomiseta enam ei saa. Ja kuidas see on naha ilusaks teinud, lõhenenud naha ära võtnud. Seedimine on siis kogu aeg korras kui juuakse korallivett, ja kui vahepeal mõtled, et jood tavalist vett, siis tulevad kohe kõik haigused-hädad-vaevused tagasi.

Ma ise ka ju olen ära harjunud, et kogu aeg on hea, ja järjest paremaks läheb olemine. Tekibki olemine!

Ja kuidas ma siin suure suvega, ükspäev mõtlesin hommikul, et mul on nii jube kiire, et täna ma enne hommikusööki korallivett jooma ei hakkagi, et pärast joon. Ja siis “kuulsin” kuidas minu uus mõistus kargas vahele: “Sa tahad teha seda enda kehale!?” Et kui keha on öö läbi näljas, veepuuduses olnud, ja sa hommikul annad talle otse “mürki”! Ei annagi näljasele kergestiomastuvat vett…

Üks mees ütleb, kuidas talle maitseb korallivesi, ta enam ei vaheta seda mittekellegi vastu! Ta on kogu aeg 1,5-2,5 l vett päevas joonud. Aga nii kerge juua pole olnud. Ta on armunud.

Eile ilus naisterahvas ütles, et proovis vahepeal tavalist vett juua, kohe tulid tervisehädad tagasi.

Eile naine (üks teine naine! :)) ütleb, et tema abikaasa märkis, et see imeliiv hakkab otsa saama, peab juurde tellima. Tema nahaprobleem on kadunud, lõhenenud nahk kätel.

Loe koralliliiva kohta

Vaata filmikest koralliliiva kohta eesti keeles

coral mine4

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s