GMP-täht toodetel

gmp1

Koralliklubi on maailmas tuntud kui ülimalt tõhusate ja eriliste looduslike toidulisandite valmistaja ja turustaja. Tooted on valminud koostöös Kanada, Ameerika ja Jaapani teadlastega.

Suuremas osas toodetakse Kanadas, pakendadatakse USA-s.

Kasutatakse vanu erinevate rahvuste pärimuskultuuris kasutatavaid ravimtaimi ja nendest valmistatud segusid, mis on tõhusalt ja kiirelt toimivad ning on aidanud miljoneid inimesi üle maailma. Viiruste vastu võitlemises on eriti kuulsad ja tõhusad Sipelgapuu koore e. PauDarco erinevad segud, Kolloidhõbe-Silver Max, Cats Claw e. Kassiküüs, Korallvesi Coral Mine jne.

KUIDAS TEADA, ET TOIDULISANDID OLEKS TÕESTI KVALITEETSED? – selleks on olemas GMP sertifikaat- Koralliklubi tooted on varustatud just selle sama GMP sertifikaadiga.

Toidulisandid mõjutavad meie organismi ja seepärast tuleb kindlasti jälgida, kas need tõepoolest sisaldavad kõiki lubatud aineid. See on muuhulgas tagatud GMP sertifikaadiga.

Sertifikaat väljastatakse vaid tootjatele, kes tegutsevad kooskõlas nn hea tootmistava (inglise k good manufacturing practice, GMP) põhimõtetega. Nii tagatakse, et toidulisandi tootmisprotsess ja turustamine tervikuna on kontrolli all: seda alates toormaterjalide kasutamisest kuni lõpptoote valmimiseni.

Töö valmistoote kvaliteedi kallal algab juba enne tooraine kasutuselevõttu tehases. Nimelt hõlmab see täisväärtuslike ja farmakoloogiliselt tõhusate ainete valimist, mis pärinevad enamasti tunnustatud tootjate taimeekstraktidest. Ekstrakte katsetatakse laboris, kus tehakse kindlaks, kas nende toime vastab lõpptoote pakendil või toidulisandi infolehel toodule. Toidulisandite tootmist jälgitakse sama hoolikalt kui ravimite valmistamist, mis on farmaatsiaspetsialistide ehk hea tootmistava inspektorite pideva järelevalve all. GMP sertifikaat on dokument, mis kinnitab, et selle pälvinud ettevõte vastab tootmisprotsessi ja toote kontrollimise kohta kehtestatud rangetele nõuetele.

32950259_2101009460220436_2105844829123510272_n

5 kommentaari “GMP-täht toodetel

  1. […] Jaa, võib kõike koos korraga võtta. Koralliklubi tooted on kõik puhas looduslik. Ühtki sünteetilist asja toodetesse sisse panna ei või. Kõik nagu maheporgand ja mahekaalikas koos, söö ükskõik kuipalju ja ükskõikmillega koosKoralliklubi tooted on GMP-kvaliteedimärgi all toodetud, vaata minu blogis, mis see tähendab https://koralliklubikogemused.com/2016/07/15/gmp-taht-toodetel/ […]

    Meeldib

  2. […] Jaa, võib kõike koos korraga võtta. Koralliklubi tooted on kõik puhas looduslik. Ühtki sünteetilist asja toodetesse sisse panna ei või. Kõik nagu maheporgand ja mahekaalikas koos, söö ükskõik kuipalju ja ükskõikmillega koosKoralliklubi tooted on GMP-kvaliteedimärgi all toodetud, vaata minu blogis, mis see tähendab https://koralliklubikogemused.com/2016/07/15/gmp-taht-toodetel/ […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s