Agnes: Muutis mind vesimadratsiks korallivee joomine

vesimadrats2

Agnes Kallit 13. mai 2015 10:14

Teate, praegu toimus huvitav asi. Olen külili. Kopsasin oma rinnalihasele käega, teen nii massaaži oma lihastele. Ja tunnen et kogu keha, kõik puusad, jalad hakkasid voogama kopsamise tagajärjel. Justkui ma oleks vesimadrats. Üleni veest koosnen.
Üle kolme kuu olengi nüüd korallivett joonud. Järeliklt nüüd koosnengi veest. Koralliliiv muudab vee rakkudele omastatavaks. Muidu võid juua küll, aga vesi läheb sama targalt uuesti välja, midagi ei omastu.
Koralivett tuleb juua söögivaheaegadel. Puhastab kõik ära siis vahepeal. Ja ka omastub seal üksinda ilma söögi segamata. Nagu metsloomad käivad ja joovad vahepeal. Puhastavad. Omastavad. St joovad kogu soolestikuga, seedekulglaga. Korallivesi hakkab imenduma juba kohe suus läbi limanahkade. Aitab ka juba kui loputate suud.

H-500+korallivesi

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. 
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s