Tooted ongi allergiavabad!

Kogemus2

Triin kirjutab:

Agnes, tead nii tore mul ei tekkind mingit allergiat parafightist 🙂 Ju siis on allergeenid tõesti välja võetud, seda peaks uurima tegelt, täitsa huvitav kuidas nad teevad seda….Aga mul nii hea meel, et ikka proovisin, ma olin tegelt ikka 90% kindel et tuleb allergia 😀 see tõestab, et hirmuga ei ole allergial midagi tegemist 🙂

Siis ma tahtsin öelda, et see C7 koorimiskreem on päris äge. Ma olin juba peaagu alla andmas, võttis ikka päris mitu minutit aega enne kui see näol järsku vedelaks läks ja nahka hakkas tulema 🙂

Ja niisutav kreem on ka väga hea, nii head kreemi pole ma tõesti enne kasutanud, lõhnab ka mõnusalt sitruseliselt.

Hambapulber tegi hambad mõnusalt puhtaks ja suu püsib kauem värske kui muidu. Valgemaks mu hambad siiski ei läinud, või siis õige natuke, märgatavalt mitte. Aga igatahes on see pulber parem kui tavaline pasta.

Ma juba ootan põnevusega mis see parasiidikuur minuga tegema hakkab. Kusjuures söögiisu mul ei ole juba mitu aastat olnud üldse, ainult vahepeal kui 2014 aasta suvel eestis käisin siis tuli tagasi, aga pärast siin kadus jälle ära. Ma ikka loodan, et ta tuleb mul kuuriga tagasi just, muidu ma pean ennast ikka koguaeg sundima sööma. Ei tea millest see mul, võibolla psühholoogiline.

Aga jah corali toodetega siiamaani väga rahul 🙂

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. Tooteid saab OSTA/TELLIDA

Üks kommentaar “Tooted ongi allergiavabad!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s