Uut tüüpi parasiidikuur !

Agnes Kallit: Täna mul teist päeva ei ole söögiisu. Ja nii hea on olla. Mingi ulmeseisund.
Nüüd on minu esimesest korralikust uut tüüpi parasiidikuurist viis päeva möödas. Ja nüüd siis on resultaat käes. Parasiidikuuri ajal oli vaat et suurem söögiisu kui muidu. Ja ma olen praegu kõhnaks ka läinud. Vaatasin täna peeglist trennis, et isegi liiga peenikeseks. Ja nii hea on olla. Nii energiline. Hommikul ärkan üles ja kohe “plaks” on hea olla. Erk, pea töötab. Ideed tulevad “plaks-plaks!”. Ma söön ka AquaOxi kahekaupa iga päev.

Uut tüüpi parasiidikuur

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s