Kuidas õppida arstiks

Peeter Liiv

Ma ei tea palju me siin asja käigus abi saame või midagi juurde õpime aga võib arvata et midagi ikka aga kui minu poole pööduvad inimesed siis soovitan neil alustada suht lollikindlatest sammudest – Veest ja Puhastusest.

Kuna toidulisandeid keegi eriti ei söö ega soeta, siis laisematele kõlbab vahel ka mõni käre looduspreparaat mis loodetavasti annab dramaatilist tulemust kasvõi Tervendava Kriisina mis võhiku ära ehmatab ja paneb arvama et teda on tahetud mürgitada frown-emotikon

Aga Vesi jah Vesi see on küll üks imeasi ükskõik mis solki ma eelmisel õhtul ka pole sisse võtnud hommikul lööb kõik tahedaks. Ma loomulikult ei räägi kraaniveest (mida ei joo juba aastaid) aga sest on juba nii palju juttu old et ma ei viitsi enam korrata sest kes kuulnud ja taibanud ning tarbib ja naudib. Nt 333 ml igal hommikul

Siis veel kui Vesi “ei aita” või “ajab asja hullemaks” (nt inimene võtab hoopiski kaalus juurde) ehk “tervenduskriisi” ma valin vastavalt hädale ühe 12-st organitesüsteemist ja pakun mõnd kokkusegatud Nõiarohtu. Inimene teab nüüd et ta midagi teeb mitte ei moluta tahtetult ja paljudel mõjub see hästi

Mis puutub nüüd “õigesse mõtlemisse” siis siin tuleb olla ettevaatlik sest enamus inimesi arvab et nad juba “mõtlevadki õigesti” veel enam et nad “ongi jumalad”. Algul saaks õppida lihtsalt mõtlema st seondama fenomene omavahel et taibata maailma toimimise seaduspärasid ja neid siis oma elus rakendada aga hiljem siis vbl muutub mõtlemine loovamaks ja me võime hakata viibima teatud “uuenevas värskuses” mis omakorda viib “hetkes elamisse” jt kaasaja lööktöölausetesse.

See oli lihtsalt üks tagasivaade Vanasse ma ei tea kas ma sellest miskit õppisin aga elu läind väljakutsuvamaks küll ehkki päris ekstaasi pole veel saavutand aga eks näis ehk siis sel aastal… smile-emotikon

Igal juhul olgu see Aasta meile armuline ja äregu saatku meid kiusatusse smile-emotikon

 

HAIGUS- JA TERVENEMISKRIISI ERINEVUS

Peeter Liiv


https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/11/23/haigus-ja-tervenemiskriisi-erinevus/

 arstiks

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s