E-vitamiin – noorendus ja lihased

Toote E-vitamiin tarvitamine toetab paljude tähtsate süsteemide (südame-veresoonkonna, reproduktiiv- ja immuunsüsteemi) elutegevust ja hoiab ära tõsiste haiguste tekke, mis on seotud selle vitamiini defitsiidiga organismis.

Allalaaditud fail (1).png

Aktiivkomponentide toime

Antioküdandina takistab E-vitamiin rakkude kahjustamist, aeglustades lipiidide (rasvade) oksüdeerumist ja vabade radikaalid teket, samuti kaitseb teisi rasvlahustuvaid vitamiine oksüdeerumise eest, soodustab nende paremat omastatavust organismis.

Selle vitamiini tähtis roll seisneb selles, et see hoiab ära kudede hapnikuga üleküllastumise, aidates kaasa rakuhingamisele ja vastupidavuse suurenemisele. Seepärast peavad sportlased ja aktiivse eluviisiga inimesed hoolitsema selle varude täiendamise eest organismis.

E-vitamiin hoiab ära vere punaliblede hävimist, kapillaaride läbilaskvuse ja hapruse suurenemist, vähendab vere hüübivust ja takistab veresoontes trombide teket, osaleb heemi ja valkude sünteesis, rakkude jagunemises, hormoon gonadotropiini ja suguhormoonide moodustumises. Seega E-vitamiin osaleb tähtsaimate sisesekretsiooninäärmete töös, aitab ära hoida ateroskleroosi, degeneratiiv-düstroofiliste muutuste teket südamelihastes ja skeletilihastes, parandab müokardi toitumist ja kokkutõmbevõimet.

E-vitamiinil on tähtis roll seleeni ainevahetuses, mis tagab antioksüdandina samuti rakumembraanide kaitse vabade radikaalide purustava toime eest.

Peale selle nimetatakse E-vitamiini “nooruse vitamiiniks”, kuna see aeglustab vananemisprotsesse, hoiab ära vananemisega seotud pigmentatsiooni teket, on vajalik rakkudevahelise aine kollageen- ja elastsete kiudude moodustamiseks, taastab epidermist, reguleerib naha pealiskihi veetasakaalu, kaitseb seda ülekuivamise eest.

Kasutamine

Toote E-vitamiin toiduratsioonile lisamine on kasulik:
– ateroskleroosi ja südame-veresoonkonna haiguste profülaktikaks
– sugunäärmete funktsiooni toetamiseks
– immuunsüsteemi tugevdamiseks
– liigeste ja lihassüsteemi degeneratiivsete muutuste profülaktikaks
– naha seisundi parandamiseks

Koostis

E-vitamiin (D-alfa-tokoferool, D-alfa-tokoferoolsuktsinaat, D-alfa-tokoferoolatsetaat) 38 ME

90 taimset kapslit

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. E-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

38 kommentaari “E-vitamiin – noorendus ja lihased

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s