Taimedega lümfile head

LymFlow – lümf liikuma

„LymFlow” on taimne kompleks, mis optimeerib lümfidrenaaži ning avaldab veresooni tugevdavat, verd vedeldavat ja põletikuvastast toimet.

Aktiivsete koostisainete toime

Kirss. Selle mahlaka ja ebatavaliselt aromaatse puuvilja tõi Euroopasse Rooma väejuht Lucullus, naastes iidsest Türgi linnast Giresumist. Tuli välja, et kasulikud on mitte ainult kirsi marjad, vaid ka lehed ja marjavarred, mis sisaldavad sidrun- ja õunhapet, kumariine, taimseid pigmente, tanniine, vitamiine C, B1, B6 ja PP1, paljusid mineraale ning ka pektiine. On leitud, et kirsi marjavarte ekstrakt tugevdab rakkudevahelise vedeliku ehk lümfi ringlust, tagades sellega lümfisoonte drenaaži ning soodustades liigse vedeliku ja jääkainete väljaviimist. Kirsis sisalduvad kumariinid alandavad vere hüübivust, ennetades trombide teket. P-vitamiinidega seonduvad aktiivsed ained ja flavonoidid aga soodustavad veresoonte tugevdamist ja nende toonuse tõstmist.

Mustsõstar (lehed ja viljad) aktiveerib südamelihase ja maksa lümfidrenaaži. Mustsõstralehed sisaldavad C-vitamiini, fütotsiide, magneesiumit, mangaani, hõbedat, vaske, väävlit ja eeterlikke õlisid. Samuti aitab mustsõstralehtede ekstrakt liigset puriin- ja kusihapet organismist välja viia.

Paljude lemmik petersell sisaldab rikkalikult kasulikke aineid – seal on eeterlikke õlisid, glükosiide, vitamiine ja flavonoide. Pineen, apiool, apigeniin puhastavad lümfisooni, parandades nende seisundit, ning intensiivistavad lümfidrenaaži. Petersellis on palju askorbiinhapet (C-vitamiini), mis koos teiste selles taimes sisalduvate kasulike ainetega toetab väikeste ja suurte lümfisoonte elastsust. Lisaks on mustsõstralehtedes sisalduval müristitsiinil tugev põletikuvastane ja valuvaigistav toime.

Hiina roos on orgaaniliste hapete (sidrun-, õun- ja askorbiinhape), hibiskushappe, antotsüaniide, flavonoidide ja fütosteroolide allikas, tänu millele see avaldab veresoontele üldtugevdavat ja toniseerivat mõju.

Hiina roosi hinnatakse Aasias ja ka kaugel väljaspool seda toniseeriva ja üldtugevdava vahendina. Hiina roosis sisaldub palju erinevaid bioaktiivseid aineid: antotsüaanid ja proantotsüaanid, orgaanilised happed (sidrun-, õun- ja askorbiinhape) ja fenoolkarboolhapped. On välja selgitatud, et polüfenoolid ja protokatekiinhape teevad kahjutuks haigustekitajate mikroobide elutegevuse mürgiseid jääke, mida nood lümfisoonte seintele jätavad. Samuti on sellel õielehtede ekstraktil suurepärased antioksüdantsed omadused ning see ennetab lümfisoonte õhenemist ja kahjustusi.

Kasutamine

„LymFlow” garanteerib lümfisoonte tervise ja loomuliku kaitse:
optimeerides lümfidrenaaži ja vereringet;
toetades lümfisoonte elastsust ja tugevust;
vähendades lümfisoonte põletikku.

Koostis

Kirsimarja varte ekstrakt 150 mg
mustsõstralehtede ekstrakt 150 mg
petersellilehtede ekstrakt 75 mg
hiina roosi õielehtede ekstrakt 50 mg

90 kapslit
Lümf2

12 kommentaari “Taimedega lümfile head

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s