Elujõu kiirabi. Haiguse ajal. Sportimisel. Noorenduskuur

Mikrohüdriin Pluss – elujõu kiirabi

Meie organismis moodustuvad pidevalt vabad radikaalid – need on täielikult oksüdeerumata ainevahetussaadused, mille negatiivne mõju avaldub organismi vananemisprotsesside kiirendamises, immuunsuse nõrgenemises, erinevate tervisehäirete tekkimises.

Suureks abiks organismi kaitsmisel vabade radikaalide eest on antioksüdandid. Mikrohüdriin Pluss on võimas kättesaadavate antioksüdantide allikas. Ühendades mikrohüdriini positiivse mõju ja taimsete antioksüdantide jõu, on toode väga laiaulatusliku positiivse toimespektriga.

Aktiivkomponentide toime

Mikrohüdriin on vabade radikaalide toimet neutraliseerivate elektronide allikas. Parandab rakkude hüdratsiooni, vähendab piimhappe taset lihastes, leevendades pingeid ja väsimust, parandab lihaste elastsust, füüsilist ja vaimset töövõimet.

Askorbiinhape (C-vitamiin) stimuleerib valgete vereliblede, interferoonide tootmist, suurendab organismi vastupanuvõimet nakkustele, osaleb kollageeni sünteesis, tugevdab veresooni ja normaliseerib vereringet.

Alfa-lipoehape on maksa kaitsva ja hüpolipideemilisemõjuga. Osaledes süsivesikute ainevahetuses, tagab ajurakkude poolt glükoosi – närvirakkude peamise energiaallika – õigeaegse omastamise, suurendab glükogeeni kogunemist maksa, avaldab lipotroopset (rasva siduvat) toimet, hoides ära maksa rasvdüstroofiat.

Seleen aktiivse antioksüdandina toetab südame-veresoonkonda, osaleb südamelihase taastumist mõjutavate ensüümide sünteesil, parandab vere reoloogilisi omadusi, optimeerib toitainete ja hapniku transportimist kudedesse, vähendab naha pigmentatsiooni ja tagab selle elastsuse.

Rohelise tee ekstrakt on võimas universaalne antioksüdant, mille peamine toime on suunatud hapniku oksüdeerumata vormide liia organismist väljutamisele. See on rikkalik ensüümide, B-grupi vitamiinide, B-, K- ja P-vitamiini ning mineraalsoolade allikas. Laeb energiaga ja toniseerib oivaliselt.

Maarjaohaka (Silybum marianum) ekstrakt parandab rasvade seedimist, tagab rasvlahustuvate vitamiinide optimaalse omastamise, tugevdab rakumembraane ja osaleb uute rakkude moodustumisel, stimuleerides aktiivselt valgu sünteesi.

Kasutamine

Mikrohüdriin Plussi kasutatakse:
– organismi antioksüdantse kaitse suurendamiseks, mis on ebasoodsatele mõjudele vastupidavuse peamine tegur
– immuunsuse korrigeerimiseks
– rakkude ja kudede kahjustumise profülaktikaks

Koostis

Mikrohüdriin (kaaliumkarbonaat, kaaliumtsitraat, magneesiumaskorbaat, ränidioksiid, magneesiumsulfaat, vesi, kaltsiumhüdroksiid, mannitool, päevalilleõli, sidrunhape) 200 mg
antioksüdantide segu (rohelise tee ekstrakt, kvertsitiin, lipoehape, askorbiinhape, maarjaohaka (Silybum marianum) ekstrakt, niatsiin, seleeni aminokelaatne vorm 145 mg

60 kapslit

pizap.com14505382209461

Koralliliiv korallivee valmistamiseks
https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/05/09/koralliliiv-vahetab-3-kuuga-valja-kogu-rakkudevahelise-vedeliku/

Veepudel. BPA-vaba plastik. Maailma tipptootjalt KOR
https://koralliklubikogemused.wordpress.com/veepudel-bpa-vaba-plastik-075-l-muugil-karbis-koos-koralliliivaga-uheks-kuuks-2/

KOR pudeli tutvustusvideo

Musta värvi suitsuse klaasiga KOR pudeli tutvustus Koralliklubis. @FB

5 kommentaari “Elujõu kiirabi. Haiguse ajal. Sportimisel. Noorenduskuur

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s