Paksuks teevad parasiidid ja mürkained kehas

Natalya Bandurina:
Они не знали КОРАЛЛОВЫЙ КЛУБ!!!

12278906_915933475121236_5398138281140629626_n (1)

Agnes Kallit:
Paksuks teevad parasiidid ja mürkained kehas. Parasiidid ajame välja elusalt, ja enam meil isusid ei ole. Parasiidid-seened nõuavad magusat ja igasugu imelikke sööke, mida meil vaja pole süüa. Ja rasv koguneb mürke ja jääkaineid täis kehasse keha kaitsma. Ajame mürgid ja jäägid kehast välja, rasv jookseb kolinal kaasa.

Parasiitide elusalt välja ajamise kuur täiskasvanutele
Soole- ja keha üldpuhastusprogramm Kolo-Vada Pluss
Kuidas on parim alustada keha puhastamist

Olete CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.