Milline meie rakk seda vajab?

Me ei saa nimetada enda söömist ja raku toitumist samaks tegevuseks. Süües selliseid tooteid, mis ei lõhustu, sest selles toidus puuduvad ensüümid, jätame me oma rakud nälga. Toiduained peavad lõhustuma toitaineteks, mis on võimelised läbima raku membraani ja tagama rakule kõik eluks vajaliku. Sellepärast ongi tavaline, et kõht on punnis, aga rakud on näljas. See on suhteliselt abstraktne jutt, aga kui seletan teile lahti, siis saate ehk aru. Lõhustamata toidu pärast nälgivad teie aju ja kesknärvisüsteemi rakud. nälgivad vererakud. Valgelibled on nõrgad ja võitlusvõimetud. Parim võrdlus – Leningradi blokaad. Ümberringi oli toitu, aga Leningradi sisse toimetada ei saanud. Lapsel ei saa olla nõrk immuunsus, kui ta toitub hästi. Mõiste “hästi” ei ole siin päris õige. Normaalselt – ka ei kõla õigesti. Ta peab sööma toitu, mis on talle bioloogiliselt kasulik. Toit peab olema elus, naturaalne, värske, aastaajale vastav, mürgitamata, nitraadivaba, lisaaineteta. See ongi õige söök, mis rakku toidab.

Meie firmal on 30 toodet, mille abil saab väga edukalt rakku toita. Neis on vitamiinid, mineraalid, aminohapped, ensüümid ja rasvhapped. Ma ei tea firmat, kellel oleks nii lai ja täiuslik nomenklatuur. On firmasid, kellel on väga erilisi tooteid ja paremaid, kui meil, aga sellist täiuslikku komplekti ei ole üheski firmas.

Loengud Koralliklubi liikmetele.

Raamatust “Kesknärvisüsteem. Immuunsüsteem. Olga butakova loengute põhjal”
Raamatut saab minu käest ka osta. 12 eurot. Tallinnas. Saadan ka kaugemale postiga 3,00. agnes.kallit@gmail.com. Agnes. Ja ka raamatut “Tervise Saladused. Olga Butakova loengute põhjal” 10 eurot, kirjaga 2,00. “Diabeet. Kõrge vererõhk. Olga Butakova loengute põhjal” 5 eurot, kirjaga 1.30. Kolm raamatut korraga koos saatmiskuluga 27 eurot.
Veel neljas raamat on ka, uus suur dr Olga Butakova veeraamat “Vee tõeline jõud” 20+3 eur. Koos teiste raamatututega 18 eur.

Millised vitamiinid ja seedeensüümid on meile igapäevaselt vajalikud
Seedefernentide odav, kallis ja keskmine programm

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada

12118921_1715763595313769_1214206071666858713_n (1)

pizap.com14445660181381

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s