Südamerütmihäired. Agnes

9.09.2015 12:36
Mul olid eluaeg südamerütmihäired. Üks perearst (enam ei mäleta kus ta platseerus, minu erinevate elukohtade jooksul) kunagi soovitaski, mäletan, toidulisandit südamele. Ei olnud siis minu ellujäämisele orienteeritud elurütmis kohta kallitele asjadele. Minu isa, kes ikka väga noore ja targana ära surigi, oli mu sees nii tugevalt oma elustiiliga, et üldse pole midagi inimesele vaja! Kõik on olemas! Ära kuula, mida sulle keegi tahab pakkuda.

Ikka väga tugevad valud on mul elu jooksul olnud südames. Huvitav, et üles ütelnud ei ole. Olen ikka suutnud end kuidagi rahustada. Mingeid metoodikaid ma tunnen.

Eks selle südame pärast ei ole ma julgenud suuri pingelisi asju enda ellu võtta.
Võibolla Koensüüm Q10 nüüd, ja teised head asjad ka, on mu rütmihäired ära võtnud. Juba ma võtan suuri pöördeid. Valusid südames ei ole. MindSetiga pea ka töötab. Ja see Opistorhi-nimeline parasiit tuli ka ju peast välja.

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com. E-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

11907167_1479244075730314_2867515047745305210_n (1)

Üks kommentaar “Südamerütmihäired. Agnes

  1. Julija V mai 23, 2018 / 9:00 e.l.

    Opistorhi-nimeline parasiit ? Mis see on? 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s