Mis sul viga!

Almer Jansu, FB-postitus

Täna helistas mulle üks vana tuttav ja murest murtud ja elupoolt muserdatud. küsimusega ,et kas mul talle tööd ei ole. Muidugi on aga pead hakkama erinevaid tooteid pakkuma ja müüma. oh jummel ja kus hakkas siis vabandusi tulema…. oh mis sul viga sul ju FB 4000 inimest ja tuttavaid üle maailma. Huvitav on see ,et siia maailma sündides ootas mul FB 4000 inimest ja siis tuttavad ootavad igal pool….. mina selle peale,et kontakte ja tutvusi luuakse mitte ei omata. ja vahel on ka nii,et kui soovid leida 1000 uut kontakti loobu 100 kontaktist. Mustrite muutmine loob aluse uutele energiatele. Ära isegi môtle,vaid loo ja ole oma reaalsuse looja !!!! Ega ikkagi ei taha paljud oma mustrist välja tulla,vaid lihtsam on kurta ja vanas kinni olla !!!

12004759_10206024061375190_6037918646911537943_n

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s