Koralliklubi valgustusäri. Agnes Kallit

Nii, Hergo

Sain selgeks, et pean panema teksti ka oma lehele üles. Siis ongi kohe näha, millega tegu.

https://koralliklubikogemused.com/

Koralliklubi on informatsiooni müüja. “Kuidas saada oma keha täielikult puhtaks”. Tervisliku eluviisi uus tehnoloogia. Meie oleme tervisliku eluviisi tehnoloogid. Selle meistrid ja õpetajate väljaõpetajad. Treeningute korraldajad.

Igaüks ise moodustab meeskonna. Äri on põlvkondade-pidine. Ehk MLM-turundus (multi level marketing). Sa lihtsalt õpetad oma järgmised põlvkonnad välja. Juhendad ja abistad neid niikaua kui nad saavad juba ise hakkama, ja saavad kogu aeg sinu tuge.

Klubi rahvusvahelised koolitused-puhkused-kokkusaamised-treeningud toimuvad kogu aasta eri paigus. Eelolev on 2.-4. oktoober Varssavis.

Veebruaris on Meistrite puhkus. Meistritele on kord aastas juba täiesti tasuta nädal puhkust koos teiste meistritega soojal maal.

Meistri sissetulek kuus on 2400 eurot ja rohkem. Makstakse ära Mercedese liising sinu eest. Tõustes hõbemeistriks, saab jälle autot vahetada jne. Alates hõbemeister kahest (kahe meitsriliiniga meister) jagatakse firma kasum laiali. Sest siis oledki juba täisväärtuslik juht ja koolitaja, kes jagab teadmisi enam mitte ainult oma liinile, vaid kogu kompaniile. Sinu teadmised on kulda väärt. Järgmine aste ongi kuldmeister. Edasi teemant, tipus tähtede meister. Seda veel ei ole. See oled sina.

Meistriks on võimalik aktiivse tegevusega tõusta näiteks aastaga. Üks poiss meil tõuseb juba vähem kui aastaga. Teistel läheb rohkem.

Eestis ei ole Koralliklubi veel väga palju kanda kinnitanud. Kümme aastat on klubi inimeste kaudu siin olnud, klubi esindus loodi 2012. Soomes on hea hõivamata maa. Esindusi veel ei ole.

Tooted on olemas, meetodid, kuidas kasutada, on olemas. Raamatute ja igapäevaste loengute näol Tallinnas ja ka mujal Eestis järjest tihedamini. Inimesed õpivad kontseptsiooni selgeks ja korraldavad ise loenguid, et inimestele tutvustada. Üldkontseptsiooni, ärivõimalust, tehakse eriloenguid (näiteks toodete kohta).

Läbi enda peal läbikatsetamise saab hea kogemuse, mida pakkuda edasi. Ütleme, et me ei müü midagi, me jagame emotsiooni. Inimestel tekivad kohati trastilised kogemused oma tervise hüppelisel paranemisel.

Ma praegu jätan katki. Kindlasti Sul tekkis küsimusi.

Pärast kirjutan veel

Agnes

11891223_1492025691090888_5153664028624572444_n

Üks kommentaar “Koralliklubi valgustusäri. Agnes Kallit

  1. Anonüümne jaanuar 5, 2018 / 8:39 e.l.

    Ftuhhl,

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s