Räägin loo oma tervisest. Vaido

Mōned kuud tagasi kahtlesin ma väga, kas ma saan üldse alkoholi ja kohvi enam juua. Kui klubis käid, siis ikka ju vôtad klaasikese, ega sellepärast ennast täis ei pea kaanima. Kohvi jôin iga hommik. Üks hetk tundsin, et enam organism ei vōta lihtsalt seda vastu. Ühest väiksest lonksust hakkas mul hetkega pea ringi käima, süda kloppima ja nōrkus tungis kallale. Ilmselgelt ei olnud see normaalne. Tükk aega mediteerisin niisama ning lôpuks läksin arstile. Arst teatab rōōmuga, et verenäitajad on korras ja terve kui purikas. Mjnahh… Seda juttu ei saanud ma kuidagi uskuda, sest miks organism ei talu enam lonks kohvi ja näiteks klaas veini. Tundus veider ning kôik teavad, et mul oli probleem südamega. Uudis ületas uudisekünnise üle terve Eesti. Pärast uudiseid minu tervisehädadest hakkasid igasugused kirjakesed tulema minu postkasti. Pakuti suurepärast tervist igasuguste mahlade ja imekapslite näol. Ma olen jube skeptiline selliste asjade suhtes ja eriti vôrkturunduse suhtes….kuid mis meil vōrkturundus ei oleks. Isegi Statoil ja apteegid on vōrkturundus. Lōpuks kirjutas mulle tervisespetsialist ja kuulsin coral clubist ja et tegemist on täiesti looduslike toidulisanditega. Ma olin skeptiline nagu ikka, kuid mis mul kaotada. Käisin nende arsti juures ära. See ei olnud “mingi arst” vaid arst suure algustähega Lätist. Vōeti mingi atribuutikaga kogu keha probleemid ja näidud. Tuli välja, et mul on probleem maksaga. Probleem kandub edasi närvisüsteemi ja sealt edasi südamele. Nätaki löök jalgevahele. See arst kirjutas mulle välja Corali tooted ja neid ei olnud mitte ainult üks, vaid ikka 6 purki. Tooted sain osta nende kontorist ja maksin 130 euri. Jah…on küll kallis, aga kas tervis pole mitte kallim? Sellest ravist on möödas kolm kuud ja uskumatu. Ma joon kohvi ja pole probleemi kui pokaali veini joon. Ma olen lihtsalt väga tänulik, et ma olen saanud abi Coral Clubist.

11701169_10207097433264428_1908138796043272848_n

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s