Seened peas!

Agnes:

Nüüd siis on see selge! Mul on seened peas.

Eile õhtul märkasin, et mul on peas täiesti suur mädapaise. Selline väga sügavalt tuleb ja jubesuur.

Olen teinud Olga Butakova juhatatud seenekuuri. Naistel pidi eriti seen vohama. See kuur on nii, et ühe kuu teed kuuri, kuu ei tee, jälle kuu teed. Kokku teed kuus kuud. Lõpuks saad ka küüneseenest lahti. Seeneväljaajaja jõuab siis igale poole välja.

Mul on ajudega tõeline probleem. Lapsest saati kusjuures. Järelikult on seen. Nüüd hakkavad juba ajud ka tööle, tunnen seda.

Tänan.

Kersti Valtmann-Valdson Kas ParaFightiga?


Vaido Neigaus ?


Anu-Liis Truumaa Mulle hullult meeldib, Agnes Kallit, kuidas sa kirjutad. Sedasi- natuke maakalt 🙂 – jube mõnusasti- kasutades vähe sõnu jube hästi annad mõtte edasi 🙂 Lahe lugeda sind 🙂


Agnes Kallit ParaFight oleks muidugi parim, aga seda ma pole veel saanud. Musta pähkli lehed, neid oli meil siin palju üle miskipärast, sõime ise ära. Ja Opistoppi oli ka. Ja teepuuõli kapslisse kolm tilka. Küüslauk, see on lihtsalt hea odav ja tõhus. Hea tuntud tarkuses. Tark toode :). Sipelgapuu koor ka kahe kapsli kaupa. Ja seda kõike kaks kuni kolm korda päevas. Tegelikult mul see neerupuhastus ka samal veel kestab. Alfa-Alfa ja Artšokk kahe kapsli kaupa. Ka H-500 juurde. Ja enne sööke 15 min kolloidhõbedat, kui organism on näljane, kohe tahab! See kõik võtab ikka ajud nii puhtaks!


Ax L Fallada ometi pidi seenevaene sügis olema 😦Otto Pohla Kas teed nalja?

Agnes Kallit: ParaFight oleks muidugi parim, aga seda ma pole veel saanud. Musta pähkli lehed, neid oli meil siin palju üle miskipärast, sõime ise ära. Ja Opistoppi oli ka. Ja teepuuõli kapslisse kolm tilka. Küüslauk, see on lihtsalt hea odav ja tõhus. Hea tuntud tarkuses. Tark toode :). Sipelgapuu koor ka kahe kapsli kaupa. Ja seda kõike kaks kuni kolm korda päevas. Tegelikult mul see neerupuhastus ka samal veel kestab. Alfa-Alfa ja Artšokk kahe kapsli kaupa. Ka H-500 juurde. Ja enne sööke 15 min kolloidhõbedat, kui organism on näljane, kohe tahab! See kõik võtab ikka ajud nii puhtaks!

Pikk seenekuur, ajab küüneseene ka välja
https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/11/18/parmseenekuur/

3 kommentaari “Seened peas!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s