Koralliliiv. Kõik algab suhtlemisest

Agnes Kallit

Kõik algab suhtlemisest. Hakkad inimesega rääkima ja. Ja tal on midagi südamel. Ei ole nii et kas on südamel või ei ole. Kui on, siis alati on. Kas te tunnete ära, kui inimesel on vaja suhelda?

Mulle üks tark töökaaslane kunagi ütles, et ma tahan sellep palju suhelda, et tahan tõsta oma vererõhku. Mul jah see jube madal muidu. Kõrge vererõhuga inimesega on ohtlik. Laulge talle hoopis.
Teismelistel pidavat olema kõige keerulisem elu, sellep nad ei suhtle, käivad ainult muusikaklapid peas ringi. Aga nalju teevad omavahel küll. See rahustab.

Öeldaksegi, olge ettevaatlik inimesega kes palju naerab. Tal on väga suured mured.

Energiat on noortel muidugi vähe. Vett tuleks juua, mitte Coca-Colat ja siidrit. Mustemaks-mustemaks läheb sisikond. Ja puhastust ei ole. Koralliliiv on sorbent. St haagib mustuse enda külge ja viib välja. Mustus muidu sisikonda sisse läheb, ladestub seal rasvas ja rasvaga, ja välja ta ise ei lähe. Kui toidukordade vahel juua koralliliivaga rikastatud vett, voolab must rasv jälle välja. Ka neil, kes mõtlevad et nende rasv on väga ilus. Näiteks minul. Nüüd läheb kõik minema, organism vabaneb sest koormast. Hakkad sinna korjama nüüd õiget värki, lihaseid ja tugevaid luid.

Luustikust ja hammastest, küüntest võtab keha Mg, Ca, K, Na, kui seda mujalt ei saa. Piimatoodetest ei saa.

Seesamiseemnetest saab. Ja lihtne on süüa supertoiduna juurde. Loodusliku supertoiduna. Ka koralliliivas on mineraalid, 69 erinevat mineraali, kaltsiumit koguni 35%. Sellepärast kutsutakse koralliliiva ka korallkaltsiumiks. Igapäevasel joomisel siis “mitu kärbest ühe hoobiga” – mineaalid, rakud saavad vett.

Koosneme ju veest. Peaasi et ära ei kuiva :). Rakud viskavad muidu järjest “sussid püsti”. Ja ei tooda ka niihästi uusi terveid rakke. Raku püstihoidmistehnika. Igasugust muud rakutoitu ta ka tahab. Talle ei maitse limonaad. Ta tahab paremat. Puhast vett ja spiruliinat. Spiruliinat süües pole vajagi mitte midagi muud süüa. Kõik saab seal kätte, valgud ka. Spiruliina ja Lutsern on ses suhtes head toidud. Tegelikult ka pole vaja midagi muud süüa. Ainult juua. Ja ainult puhast mineraliseeritud vett. Mitte konserveeritud (pudelis “roiskunud”) “mineraalvett”, vaid ehtsate mineraalidega. Ehtsa koralliliivaga.

Head isu!

Kogemused korallivee joomisest
Hambad lagunevad, luud hõrenevad, nõrgad küüned
Kuidas korallivett täpselt valmistada ja millal-kuidas juua

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s