Allergia, alakeha, pankreatiit, mürgistused, skisofreenia + rasedus

Allergia – see on seene invasioon. Pesta maksa läbi kuu aega: Artišokk – 4-6 kapslit päevas, Letsitiin – 4-6, Lutsern 4-6, Assimilaator – 4-6, kaks liitrit sooja Korallvett.

Düsbakterioos – see on seen + alanenud immuunsus.

Skisofreeina – tsütomegaloviirus.

Kui valutab kõik, mis on allapoole vööd – on vaja puhastada maksa.

Pankreatiidi ägenemine – külm, nälg, rahu. Taimne toit, mida ühe korraga ei võeta rohkem kui 150 g. lisaks tooted: Protivity – 6-8, Spiruliina – 6-8, Omega 3/60 – 3-4, Haimaksa õli 3-4.

Kui on ära lõigatud sapipõis, siis võib läbida Kolo-Vada kuuri.

Mürgistuste korral sisse võtta 2-4 Coral-mine pakikese sisu, mis olid eelnevalt kuivatatud.

Fibromüoom – parasiidivastane kuur, lümfi puhastus, Assimilaator – 3-6 kuu jooksul.

Rasedus – Foolhape, Spiruliina, Mega-Atsidofiil, Ternespiim, vitamiinid E ja A, Evening Formula, Sipelgapuu koor – kõiki vastavalt juhendile.

Raamatust “Tervise Saladused Olga Butakova loengute põhjal”

11058371_725974590853633_7075914177160549662_n

Maksa puhastamise programm
https://koralliklubikogemused.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=1748&action=edit&postpost=v2

Peeter Liiv FB-lehel “Tervisetark”

Aminohapete matriits PROTIVITY – ilmselt maailmas täna võimsaima anaboolse (rakke üles ehitava) seeditavusega tasakaalustatud taimsete asendamatute aminohapate kompleks – mis annab lootele nii täisväärtuslikku valku kui ka hoiab ära ema naharebendid ning sünnitusjärgse nahalotendamise – nahk muutub väga elastseks, vajadusel parajalt venides ja siis jälle kokku tõmbudes.

Sama KAALUALANDAMISEL – viies lisaks välja ka üleliigse vee (tursed) – “suurematel” inimestel isegi 10-15 kg kuus. Suurepärane abivahend ka laste kasvupeetuse korral. Kuna tavatoiduvalkude valdavalt kataboolne (üle 50% isegi kõige anaboolsema – kanamuna puhul) seedimine tekitab mürgiseid lämmastikuühendeid (amoniaak, kusihape jt), mis koormab tugevalt neerusid, siis aitab Protivity suurepäraselt ka neeruhaigeid ja eakaid (kel neerude võimsus kordades vähenenud)

https://koralliklubikogemused.wordpress.com/?s=Protivity

 

5 kommentaari “Allergia, alakeha, pankreatiit, mürgistused, skisofreenia + rasedus

  1. […] Dr. Olga Butakova klassifikatsiooni järgi on allergiad seene invasioon. Toode ParaFight, mis on parasiidivastane, on ka tõhus seenevastane, raamatusse raiutud ajal ParaFighti veel ei olnud Koralliklubis. Uued tooted on kõik palju paremad alati, mis tulevad. ParaFight ka tugevdab organismi parasiidi-seene kuuri ajal https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/08/08/allergia-alakeha-pankreatiit-murgistused-skis… […]

    Meeldib

  2. […] Dr. Olga Butakova klassifikatsiooni järgi on allergiad seene invasioon. Toode ParaFight, mis on parasiidivastane, on ka tõhus seenevastane, raamatusse raiutud ajal ParaFighti veel ei olnud Koralliklubis. Uued tooted on kõik palju paremad alati, mis tulevad. ParaFight ka tugevdab organismi parasiidi-seene kuuri ajal https://koralliklubikogemused.wordpress.com/2015/08/08/allergia-alakeha-pankreatiit-murgistused-skis… […]

    Meeldib

  3. […] Dr. Olga Butakova klassifikatsiooni järgi on allergiad seene invasioon. Toode ParaFight, mis on parasiidivastane, on ka tõhus seenevastane, raamatusse raiutud ajal ParaFighti veel ei olnud Koralliklubis. Uued tooted on kõik palju paremad alati, mis tulevad. ParaFight ka tugevdab organismi parasiidi-seene kuuri ajal Allergia, alakeha, pankreatiit, mürgistused, skisofreenia + rasedus […]

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s