AHTRIPROJEKT!

Marje Leika

Küllap on paljud söönud kurbuse leevendamiseks, viha allasurumiseks, masendusest ja meeleheitest. Kõiki tundeid saab söömisega leevendada ja võimendada, paksuks võib minna nii suurest õnnest, kui ka lõputust kurbusest.

Kui siis ühel hetkel inimene märkab, et ei mahu enam peeglisse ära, võtab ta appi dieetide lõputu arsenali.
Millest tekivad tunded, eriti need mis panevad valimatult kõike suhu toppima? Põhjused on tegelikult väga lihtsad.

1)Organismil on veepuudus.
2)Energiat ei ole-arvatakse, et siis on vaja süüa, eriti magusat.
3)Organismis on mingite vitamiinide, mineraalide, rasvhapete puudus.
4)Organismil on hapnikuvaegus.
5) Organismis on parasiidid, seened, viiruslikud pakterid jne.

Kuidas siis käituda, et ei tekiks emotsionaalseid söömissööste?
1) Joo õiget vett piisavas koguses. Miinimum 1,5 liitrit päevas. (Parim vesi turul Coral Mine)
2) Puhasta oma organism parasiitidest, viiruslikest pakteritest ja seentest.

Sest kui organism ei ole puhas, ei imendu ka toitained, sest parasiidid söövad need ära ja isegi kui te kõik vitamiinid endale sisse valaksite, need ei mõjuks nii ehk naa. Sest parasiidid, pakterid, ussikesed ja seened soovivad ju ka süüa. Ja söövadki hea parema sinu organismis sees ära. Ja kuna parasiidid, viiruslikud bakterid , seened ja ussid elavad meie sees, siis neist jäävad maha ka elutegevuse jäljed. Nende väljaheited on väga mürgised ja happelised, nad sünnivad ja surevad meie sees. Ning ka nende laibad on väga mürgised ja toksilised. KUi organismis see mürkide ja toksiinide protsent suureks kasvab, siis organid ei suuda nende jääke välja kehast viia ja et organid oleks kaitstud, on kehal kaitsemehanism. Pakkida kõik need mürgid võimalikult kaugele organistest eemale rasva sisse. Ja isegi kui me nüüd dieeditame ja pole enne seda organismi ära puhastanud, siis toksiinide hulk organismis pole vähenenud ning rasvad ei hakka lagunema. Seda väga lihtsal põhjusel. Keha toksiinide hulk läheks liiga kõrgeks ja inimesel hakkaks kohutavalt halb. Ega keha rumal ole, ta ei lase tahtlikult organeid vigastuste piirile liiga lähedale. Seega puhastad keha parasiitidest ja muudest pahalastest, jood miinimum kvaliteetset mineraliseeritud vett Coral mine 1,5 liitrit päevas. Vesi aitab kehast kõige lihtsamini jäägid välja viia. Kui vett ei joo, siis pole ka transporti, millega jäägid kehast välja viia.

Energiat saab inimene kõige kergemini hapnikust. Ilma hapnikuta me sureksime 5 minuti pärast. Õpid õigesti hingama, saad topelt koguse energiat ja hingamisega hingad ka välja kopsudesse kogunevad toksiinid. Topelt kasum. Kui hingata ei oska, siis aitab täiesti ainulaadne toode H-500.

Ku keha on saanud õige koguse vett, õige koguse hapniku, mida muide pole kunagi liiga palju. Sellest ületoosi pole võimalik saada. õige koguse, mineraale, vitamiine , 7 erinevat grupi fermente ja rasvhapeid. Siis peaksid kaduma ka kõik isud ja keha hakkab ise kõiki organeid tervendama, kehakaal hakkab ise langema. Andes oma kehale kõike temale vajaliku ja jättes välja ebavajaliku. Kogu meie elukvaliteet paraneb trastiliselt.
Mis siis juhtub, kui kõik need sammud ära teha?

Esmalt saab inimene aru, et tema energiatase on kordades suurem, tema kehakaal normaliseerub, nahk muutub ilusaks. ta hakkab rohkem naeratama, sest tema keha tunneb end hästi. ( NB Seest väga mustad inimesed on tihti, õelad, egoistlikud, kiuslikud, pahas tujus jne. Sest nad ei tunne end hästi ja selle pärast elavad nad end teiste peale välja, aga parem ei hakka sellest mitte kellelgi.) Unehäired kaovad, isud kaovad, ( Sest keha saab kõike mida ta on juba saanud ja mida ta vajab) Paljud haigused taanduvad. sest kui kehas on tasakaal, siis suudab keha ka kõikide teiste probleemidega hästi hakkama saada.

Kui sa soovid enamat kuulda ja täpsemalt asjast rääkida. Soovid teada, millistest asjadest alustada. Kuidas organism ära puhastada ja kui tihti seda teha. Võta minuga ühendust.

Marjelei@hotmail.com. FB postkast on ka avatud.

11224633_10205967907894779_3905538829995947558_n

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s