Kas te tunnete oma neere?

Agnes Kallit

Mina täna enam ei tunne. Muidu ikka lapsestsaati kogu aeg olen tundnud, et nad on olemas. Kui tekib pissihäda juba natuke, siis olen hakanud kohe rohkem tundma. Pidev selline kibedus kõhus. Nagu hakkaks kohe-kohe tulema põiepõletik.

Aga võibolla see ongi olnud krooniline põiepõletik mul lapsestsaati. Ma ju ujusin kogu lapsepõlve Viljandis, ja hiljem ka, Hiiumaal külmas meres. Ja ikka palja kõhuga ja “tagumikuga” olen pidanud käima :). Selline tugev! Mina külma ei karda! Nagu mu poolloll isa. Ja vaat mis pärast.

Nüüd olen nädalajagu teinud neerude puhastamise programmi. Ja immunsüsteemi tugevdamise programmi ja mahedamat parasiidiprogrammi ka. Ja otsapidi ka seeneprogrammi, st panen iga päev kolm tilka teepuuõli kapslisse ja neelan alla.

Igal juhul täna hommikul ärkan üles ja – voilaa! – neere enam ei ole.

Nüüd siin pildi peal vaatan et neerud polegi kõhus. Siis oli seal kõhus midagi muud, mida nüüd enam pole. Mis see küll olla võis? 😛

6.08.2015

Neerude taastamise programm

Oled CORAL CLUB sõltumatu turustaja Agnes Kallit blogis. Soovitan koralliklubi tooteid, juhatan tervise tagasisaamise kavva. See on lihtne. Alusta koralliveest ja keha puhastamisest, toitmisest, ja jätka sellega. Küsi oma isiklikult soovitajalt agnes.kallit@gmail.com.
Kauplus Tallinnas / Eesti e-pood

Vaata siit, millest soovitan alustada.

kidney_pain

Üks kommentaar “Kas te tunnete oma neere?

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s